Έξω φρενών οι διαιτητές μετά την εμπρηστική επίθεση-Σκέψεις για αποχή, στον αέρα το Σαλαμίνα-Εθνικός

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των διαιτητών, μετά και τον εμπρησμό στο όχημα της μητέρας του διαιτητή, Μενέλαου Αντωνίου, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής είχε διαιτητεύσει τον αγώνα Άρης-Πάφος.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών είναι έντονα προβληματισμένα και έχουν φθάσει στα όρια τους, καθώς τις αρχές του μήνα είχε σημειωθεί άλλη μια βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή, Κυριάκου Αθανασίου.

Μάλιστα, τα μέλη του Συνδέσμου κάνουν σκέψεις για αποχή τους από αγώνες, ως μέτρο αντίδρασης με το σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα, να βρίσκεται στον αέρα αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, ανέφερε πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση για ενδεχόμενη αποχή των διαιτητών.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Καζαμίας, «δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, εμείς καταδικάζουμε το περιστατικό, το οποίο δεν γνωρίζουμε εάν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Πάντως, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας προς τους διαιτητές. Έχουμε ακούσει φήμες για την αποχή, ούτε η Ομοσπονδία είχε κάποια ενημέρωση και αναμένουμε την απόφαση. Είναι μία δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργεί αστάθεια και ανησυχία στις ομάδες».

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα