ΑΕΚ και Ανόρθωση κοντράρονται για το Σούπερ Καπ Καλαθόσφαιρας

Ανοίγει απόψε η αυλαία της αγωνιστικής δράσης της νέας σεζόν στην Καλαθόσφαιρα Ανδρών με τη διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Super Cup.

Η νταμπλούχος ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 20:30 στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον», τη φιναλίστ του Κυπέλλου Ανόρθωση και στόχος των δύο ομάδων είναι να εισέλθουν στη μάχη των εγχώριων διοργανώσεων με τον πιο ιδανικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με την ΚΟΚ, ότι η ομάδα της Λάρνακας που κατέκτησε πέρσι το ντάμπλ, είχε επικρατήσει της Ανόρθωσης στον τελικό Κυπέλλου με 88-72, ενώ η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντινίδη είχε δώσει το παρών σε τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στον 5ο της τίτλο στοχεύει η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, στον πρώτο της η «Κυρία». Συνολικά οι περσινοί πρωταθλητές μετρούν 8 παρουσίες, έχοντας τέσσερις κατακτήσεις (2013, 2015, 2016, 2017) και δυο συμμετοχές ως φιναλίστ (1994-2019).

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα και οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 330 εισιτήρια. Η κεντρική κερκίδα, όπου βρίσκονται και οι θέσεις επισήμων έχει δοθεί στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τα εισιτήρια της κοστίζουν 5 ευρώ.

Στο πέταλο των φιλοξενουμένων (απέναντι) τα εισιτήρια των 5 ευρώ έχουν δοθεί για τους φιλάθλους της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Αναβλήθηκε ο αγώνας Τσιτσιπά-Μιλέρ στο Masters Σανγκάης
Πέθανε η κορυφαία Ιταλίδα τενίστρια και είδωλο του στυλ Λέα Περικόλι
Ο Κύπριος σκοπευτής Α.Βασιλείου πέτυχε κατοστάρι σε διεθνή αγώνα στο Παραλίμνι
Συνεχίζονται οι Μεσογειακοί και Παγκύπριοι Αγώνες Ανοικτής Κολύμβησης
Πένθος για τον Μίλτο Τεντόγλου-Πέθανε ο παππούς του
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη λαμπρή εκδήλωση στα γενέθλια του «Λέοντα»
Ο Κεραυνός κατέκτησε το Super Cup Ανδρών στην Καλαθόσφαιρα ανδρών
ΝΒΑ, Μάβερικς: Τραυματίστηκε στον καρπό ο Έξουμ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γουίλμπεκιν, ρήξη πρόσθιου χιαστού
MotoGP - Ιαπωνία: Παρθενική pole με ρεκόρ πίστας για τον Ακόστα, 11ος ο Μαρτίν