«Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την λήξη του αγώνα με την χρήση χημικών σε οικογενειάρχες»

Βγαίνουν μπροστά οι οπαδοί του Απόλλωνα και αναφέρονται στα όσα εκτυλίχθηκαν με το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

«Σε μια κοινωνία που ζέχνει από παντού, όπου οι λέξεις “συμφέροντα”, “μίζες”, “εκμετάλλευση” και άλλες παρόμοιες είναι οι μόνες που μπορούν να περιγράψουν την κατάντια των διοικούντων αυτού του τόπου, το μόνο εξιλαστήριο θύμα θα είναι πάντα οι οπαδοί.

Το σωματείο μας από την ημέρα ίδρυσης του, πάντα υποστήριζε στον μέγιστο βαθμό τις αξίες του και τα ιδανικά του, γεγονός που ανέκαθεν ερχόταν σε αντίθεση με τα συμφέροντα αρκετών, που ποτέ δεν δίστασαν να βλάψουν ό,τι ερχόταν σε αντίθεση μαζί τους. Γεγονότα που και σήμερα διαδραματίζονται εναντίον μας, μιας και ποτέ δεν μάθαμε να σκύβουμε το κεφάλι.

Αμέτρητες ήταν οι φορές που ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οργανωμένοι – οικογενειάρχες – γυναικόπαιδα, έτυχαν ειδικής μεταχείρισης από την αστυνομία, με πράξεις που όχι απλά καταπατούν τα ανθρώπινα μας δικαιώματα, αλλά στιγματίζουν και τις ζωές μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αμέτρητες επίσης και οι φορές που δημόσια εκθέσαμε κάποια ερωτήματα προς τους υπεύθυνους αλλά παρέμειναν αναπάντητα. Παρακάτω ακολουθεί μια σειρά γεγονότων των τελευταίων μηνών.

10 Απριλίου 2023: Η αστυνομία παράνομα και ετσιθελικά, σταθμεύει και ελέγχει τα αυτοκίνητα όσων οπαδών μας παρευρέθηκαν στο ΓΣΠ, θέλοντας να δείξουν πως κάτι ξέρουν και αυτοί να κάνουν, συλλαμβάνοντας μάλιστα αρκετούς οπαδούς μας, με αποκορύφωμα την 5μηνη φυλάκιση των δύο αδερφών μας για 10 κροτίδες. Το μόνο που καταφέρατε κύριοι ήταν να πέσετε ακόμη περισσότερο στα μάτια του κόσμου.

17 Σεπτεμβρίου 2023: Για άλλη μια φορά ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έγινε μάρτυρας μιας πρωτοποριακής και ασυνήθιστης μεταχείρισης. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατά την άφιξη μας στον χώρο στάθμευσης στο ΓΣΠ, η αστυνομία και πάλι χωρίς λόγο και αιτία σταθμεύει και κάνει έλεγχο σε όλα τα αυτοκίνητα, περιμένοντας από όλους μας να τους λέμε και ευχαριστώ για τους παράνομους τους ελέγχους και να τρώμε αμάσητα τα όσα μας κάνουν. Αποκορύφωμα βέβαια των όσων έγιναν πριν την είσοδο μας στο γήπεδο το ότι ανάγκαζαν τους πάντες, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, κατά την είσοδο τους να βγάλουν τα παπούτσια για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την λήξη του αγώνα με την χρήση χημικών σε οικογενειάρχες μπροστά από τις πόρτες εξόδου και ενώ η πλειοψηφία του κόσμου βρισκόταν τραγουδώντας εντός κερκίδας περιμένοντας να ανοίξουν οι κλειδωμένες πόρτες για να αποχωρήσουμε, πράξη την οποία και επικροτήσατε μάλιστα.. κάπου εδώ γελάνε και οι πέτρες. Από το παζλ φυσικά δεν γίνεται να απουσίαζαν οι συλλήψεις γιατί κάποιοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την τόσο φιλική μεταχείριση που έτυχαν και αντέδρασαν που φυσικά με τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ αλλιώς βγήκαν προς τα έξω τα γεγονότα.

Στο μεσοδιάστημα των δύο εκδρομών μας στο ΓΣΠ είδαμε αρκετά περιστατικά εκτός γηπέδων να λαμβάνουν μέρος, γεγονότα για τα οποία η αστυνομία και οι ιθύνοντες δεν επέδειξαν τον ίδιο “ζήλο”. Ούτε για τα όσα έλαβαν μέρος στην Χλώρακα με τους λαθρομετανάστες είδαμε να γίνεται κάτι, ούτε για την αύξηση των δολοφονιών, ούτε για την ανιούσα των υποθέσεων απάτης, ναρκωτικών, διαρρήξεων και κλοπών. Το μόνο που είδαμε σε αυτό το διάστημα ήταν την πολυάριθμη παρουσία αστυνομικών μονάδων και την παρουσία του Αίαντα στην ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας του συνδέσμου μας ενάντια στην επιλεκτική δικαιοσύνη. Σαν να μην έφτανε η απουσία σας από όσα αναφέρονται πιο πάνω, χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής καλείτε άτομα για καταθέσεις για συγκεκριμένα περιστατικά που ουδεμία σχέση έχουν με τις ενέργειες του συνδέσμου μας προσπαθώντας να μας αποδώσετε ευθύνες και για αυτά, στοχοποιώντας παράλληλα αυτά τα άτομα χωρίς κανένα λόγο!

Πολλοί από όσους πραγματοποιούσαν τους ελέγχους στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή είχαν μόνο μια απάντηση στα ερωτήματα μας και αυτή δεν ήταν άλλη από το “έχετε δίκαιο αλλά εμείς εκτελούμε οδηγίες από πάνω”. Γι’ αυτό και εμείς με την σειρά μας ρωτάμε για άλλη μια φορά αυτούς τους “από πάνω” γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τυγχάνει ασταμάτητα αυτής της μεταχείρισης; Ποιός είναι αυτός που σας μεταφέρει σε κάθε μας παιχνίδι αυτές τις υποτιθέμενες “πληροφορίες” για να κάνετε αυτούς τους ελέγχους; Αχρείαστο να αναφέρουμε το ότι σε κανένα από τους δύο αγώνες δεν πραγματοποιήθηκε το παραμικρό περιστατικό βίας.

Καταλήγοντας, ποτέ δεν ακούσαμε για άλλους να είχαν ανάλογη αντιμετώπιση όπως αυτή που τυγχάνουμε εμείς, γεγονός το οποίο είναι και το λογικό αφού μιλάμε για τουλάχιστον γελοία γεγονότα και αυτή την ίση μεταχείριση απαιτούμε. Απλά να ξέρετε πως εως τώρα επιδείξαμε μεγάλη ψυχραιμία στις προκλήσεις σας, αλλά όπως είναι γνωστό, η βία φ..ει βία! Όσες συλλήψεις και να κάνετε, όσο και αν προσπαθείτε να μας αποδυναμώσετε πάντα θα μας βρίσκετε απέναντι σας!

Εμείς από την πλευρά μας πολλές φορές αναγνωρίσαμε λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, πράγμα που δεν βλέπουμε να γίνεται από πλευράς σας. Ευελπιστούμε πως αυτή την φορά θα λάβουμε κάποιες απαντήσεις, έστω να παραδεχτείτε την ανικανότητα σας!».

Δειτε Επισης

Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan