Πλήρωσε τα λάθη του και έκανε ευρωπαϊκή πρεμιέρα με το αριστερό ο Ολυμπιακός

Πήρε το... ροντέο στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Φράιμπουργκ! Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη του Ολυμπιακού, αλλά και το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» σπατάλησαν τις πολλές ευκαιρίες τους και έφυγαν νικητές από τον Πειραιά (2-3) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ένα τσουβάλι φάσεις από την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία πλήρωσε τόσο την αστοχία της όσο και ορισμένα «εύκολα» λάθη για να γνωρίσει μια ήττα που δεν άξιζε!

Δύο γκολ ο Ελ Κααμπί, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που... σκόραρε, αφού οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες τους στιγμές, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε και τον Έσε στο ξεκίνημα του ματς σε μια φάση που δεν δόθηκε ούτε φάουλ, πόσω μάλλον κάρτα.

Η πίεση ψηλά του Ολυμπιακού έφερε την πρώτη (απίστευτη) χαμένη ευκαιρία στο 6ο λεπτό, αφού οι Ελ Κααμπί και Μασούρας δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ το τελείωμα του Μπιέλ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία με την ομάδα του Μαρτίνεθ να χάνει τεράστια φάση να προηγηθεί!

Το παιχνίδι ήταν ροντέο, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Φρέιρε για να ανοίξει το σκορ με τον Σάλαϊ στο 9’. Το γκολ δεν πτόησε ιδιαίτερα τους Πειραιώτες, οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν και να προσπαθούν να δημιουργήσουν, ενώ είδαν τον Έσε να αποχωρεί με τραυματισμό από ένα μαρκάρισμα στο πρόσωπο που ο αντίπαλος δεν είδε ούτε κάρτα, αλλά δεν δόθηκε καν φάουλ! Ο Ιμπόρα πήρε τη θέση του και συμμάζεψε τον ερυθρόλευκο άξονα, με την ομάδα του Μαρτίνεθ να απειλεί διαρκώς αλλά τα τελειώματα των παικτών του ήταν άσχημα.

Ο Φορτούνης είχε δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ στο 26’, με τον Ολυμπιακό να πιέζει και να φτάνει στην ισοφάριση στο 40ο λεπτό με σεντερφορίσια... προβολή του Ελ Κααμπί για το 1-1. Και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι ερυθρόλευκοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή αλλά ο Μασούρας, που είχε και την πάσα στον Μαροκινό, νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Ρέτσος πάτησε άθελά του Ντοάν, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα απ’ όπου ο Γκρίφο έγραψε το 2-1 του ημιχρόνου υπέρ των Γερμανών.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τον Kaiyne Woolery η Ανόρθωση
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σιέλης
Δεν υπάρχει συμφωνία Ελ Καμπί με Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους
Όλα ανοιχτά με τον μέλλον του Ελ Κααμπί-Κοντά σε Φενέρμπαχτσε
Τελειώνει του Μπρινιόλι στην ΑΕΚ, μια ανάσα από Σισέ
Ο Ποντένσε… αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του στον Μουρίνιο
Κατέθεσε ο φίλος του Νάσου και αυτόπτης μάρτυρας-«Μας περικύκλωσαν επτά άτομα με λοστούς και ξύλα»
Ξανά πρόεδρος της Λίγκας ο Μαρινάκης, νίκησε με 7-6 στο νήμα τον Αλαφούζο
Προανήγγειλε την παραμονή του Κώτσιρα με... κάρτα του FIFA ο Παναθηναϊκός
ΒΙΝΤΕΟ: Το ζεϊμπέκικο του Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ στον γάμο της αδερφής του