Αλμέιδα: Χθες ένας δημοσιογράφος γέλασε όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, σήμερα δεν είναι εδώ

Την εμπιστοσύνη που έχει στο σύνολό του υπογράμμισε μετά την επική νίκη (2-3) της ΑΕΚ επί της Μπράιτον ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τόνισε ότι δεν αρέσει στους «κιτρινόμαυρους» να τους υποτιμούν.

«Χθες ήταν δύο δημοσιογράφοι εδώ που όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, ένας χαμογέλασε. Σήμερα αυτός δεν είναι εδώ. Προφανώς δεν μας αρέσει να μας υποτιμά κανένας», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο τεχνικός του «δικεφάλου», ο οποίος επεσήμανε ότι την ομάδα του τη χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα.

Αναλυτικά, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για:

-το ότι χθες είχε πει ότι η ΑΕΚ θα ερχόταν εδώ για τη νίκη και ότι το πίστευε τόσο πολύ: «Εγώ πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους και τους αξιολογώ. Είχα εμπιστοσύνη και δουλέψαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη. Δουλέψαμε σαν ομάδα και αυτό με κάνει πιο πολύ ευτυχισμένο».

-τη νοοτροπία του νικητή που έχει περάσει στην ΑΕΚ απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης: «Εμείς δουλεύουμε μαζί ένα χρόνο και δύο μήνες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι που συνήθως κάνουμε. Ο αντίπαλος κάποιες στιγμές μάς υποχρέωσε να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά αυτή την ομάδα τη χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα. Την περσινή σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δουλεύουμε για ένα ποδόσφαιρο που βασίζεται στην ομαδική δουλειά. Εγώ ζω τη ζωή μου όπως προπονώ. Οπότε μου αρέσει να σέβομαι τον κόσμο και μου αρέσει να μας σέβονται. Αυτό που ψάχναμε είναι να ήμασταν σεβαστοί στην Ευρώπη και χρειαζόμασταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όπως αυτό. Χθες ήταν δύο δημοσιογράφοι εδώ που όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, ένας χαμογέλασε. Σήμερα αυτός δεν είναι εδώ. Προφανώς δεν μας αρέσει να μας υποτιμά κανένας. Γνωρίζαμε το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Μπόρεσα και να το πω και στον προπονητή τους, παίζει ένα φανταστικό ποδόσφαιρο. Εμείς σταθήκαμε στο ύψος».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμέτωποι απόψε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς
Αθανασίου: «Το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη στο ντέρμπι - Οι σκέψεις για 11άδα»
Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Δύο πολύτιμους βαθμούς «απώλεσε» στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα
Έλιωσε την Μπράγκα με τριάρα και εμφάνιση… τροπαιούχου ο Ολυμπιακός!
Γκαρθία: «Ο Μεντιλίμπαρ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό»
ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς