Επικοινώνησε με τον Κούμα ο Κίρζης για την επιστολή για τις δηλώσεις-«Δεν είναι η ορθότερη απόφαση»

Για το ντέρμπι της Λεμεσού αλλά, τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα, αλλά και την επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΟΠ στα σωματεία, αναφορικά με δηλώσεις για τη διαιτησία, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM για την επιστολή της ΚΟΠ για να σταματήσουν οι δηλώσεις κατά της διαιτησίας ο υπέυθυνος επικοινωνίας των γαλάζιων της Λεμεσού ανέφερε πως, «δεν είναι η ορθότερη απόφαση, όμως είναι κάτι που έχει ενημερωθεί ο Απόλλωνας και ο πρόεδρος έχει επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, έτσι δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Επιπλέον για το ντέρμπι με την ΑΕΛ πρόσθεσε πως, «θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο, τρομερή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι το πρώτο ντέρμπι για εμάς, συν ότι τα ντέρμπι με την ΑΕΛ θα είναι τεράστιο κίνητρο για όλους. Αναμένεται πολύ μεγάλο ντέρμπι. Είναι αγώνας τριών βαθμών, θα υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός, αυτή είναι η φύση των ντέρμπι. Όμως θα υπάρχει ζωή και μετά τον αγώνα, όπως λέμε και στην κοινή ανακοίνωση με την ΑΕΛ. Δίνεται και η ευκαιρία σε άλλους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο. Απομένουν περίπου 370 εισιτήρια και θεωρούμε πως με την ροή που υπάρχει, στη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθεί το sold out».

Για τα αγωνιστικά είπε πως, «ο Ντόνιο, εκτός από χειρουργημένος, διαγραφτεί από το ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι οι Ψύχας και Μαλεκκίδης. Υπήρξαν κάποια σημάδια προοπτικής, όμως μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, με όλα να είναι πιθανά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα σε όλους τους τομείς ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Σε ερώτηση εάν θα είναι στην αποστολή ο Βάργκας ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε πως, «είναι κάτι που θα δούμε στην τελευταία προπόνηση. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος, είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, όμως δεν γνωρίζω αν θα τον επιλέξει ο κος Μιλόγεβιτς για την αποστολή».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας με ένα ιδιαίτερο βίντεο η ΑΕΚ-Όλες οι λεπτομέρειες
Στα ραντάρ ιαπωνικής ομάδας ο Ντβάλι
Ολοκληρώθηκε το deal του Απόλλωνα για Κάρλος Μπαραόνα-«Όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο εξωτερικό»
Όλο και πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί
Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ελάντερ-Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Ομόνοια
Στη Ανόρθωση ο Μπόγιαν Μιλοσάβλιεβιτς
Εντός επόμενων δύο εβδομάδων η επανεξέταση μέτρου για μετακίνηση φιλάθλων
Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών
Ανακοίνωσε τον Bojan Milosavljevic η Ανόρθωση
Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό τεστ του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία