«Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα, είμαι Γεωργιανός αλλά και Κύπριος»

Για όλους και για όλα μιλά ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, στο νέο επεισόδιο Betarades Guest. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη ο Γεωργιανός τεχνικός, αναπολεί τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Η απόφαση να αφήσει τη Γεωργία για την Ανόρθωση και η μετεγγραφή στην ΑΕΚ. Η τεράστια ομαδα του Μπάγεβιτς στην οποία ήταν αναπόσπαστο μέλος και τα… ευτράπελα με το συμβόλαιό του. Η κορυφαία στιγμή με τη μεταπήδηση στη Newcastle, το όνειρο της Premier League και οι αστείες ιστορίες από τους «ανθρακωρύχους».

Σε ερώτηση εάν και... λίγο Κύπριος ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε χαμογελώντας πως, «είμαι Γεωργιανός αλλά είμαι και Κύπριος. Τόσα χρόνια, σχεδόν 30 χρόνια».

Αναφερόμενος στην απόφαση να γίνει παίκτης και προπονητής στην Ανόρθωση δήλωσε πως ήταν μαρτύριο, ενώ ερωτηθείς εάν θα δουλέψει στην Ελλάδα στο μέλλον απάντησε πως δεν υπάρχει περίπτωση.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης