ΒΙΝΤΕΟ: Tροχαίο ατύχημα για τον Ράσφορντ μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League, επικρατώντας 1-0 της Μπέρνλι, αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ δεν το… γιόρτασε όπως θα ήθελε!

Ο Άγγλος σταρ των «κόκκινων διαβόλων» ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον αγώνα της ομάδας του, όταν συγκρούστηκε με άλλο αμάξι λίγο μετά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι ο Ράσφορντ οδηγούσε τη Rolls Royce του όταν σημειώθηκε η σύγκρουση, ενώ αρκετές εικόνες έχουν κοινοποιηθεί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν ένα βαθούλωμα στο αμάξι του μετά το ατύχημα.

Ο Ράσφορντ αλλά και ο έτερος οδηγός που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία.

Πηγή: sportfm

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Man Utd star Marcus Rashford in terrifying car crash after Burnley game while driving £700,000 Rolls-Royce<a href="https://t.co/H6RXOT3ubl">https://t.co/H6RXOT3ubl</a> <a href="https://t.co/2XfOkHfCC0">pic.twitter.com/2XfOkHfCC0</a></p>&mdash; The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) <a href="https://twitter.com/TheSunFootball/status/1705856621727953361?ref_src=twsrc%5Etfw">September 24, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά