Μεγάλο πανό των Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Λεωφόρο (pics)

Με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί την ύπαρξη πληροφοριών για εμφάνιση προσβλητικών πανό των Bad Blue Boys για τη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στο, σημερινό (21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ενημερώσει τις αρχές προκειμένου να μην περάσει στο γήπεδο τίποτα το οποίο να προσβάλλει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της.

Στην ενημέρωση αναφέρεται ότι: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικών για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».

5

6

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε το σπίτι μας, δεν απαντάμε σε προκλήσεις»

Προσοχή στη συμπεριφορά τους ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν σήμερα στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι ενημερώνουν για σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουν όσοι έχουν εισιτήριο και τους ζητά να είναι νωρίς στο γήπεδο, αλλά και να προστατεύσουν την έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 25ης Σεπτεμβρίου 2023 κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-24, καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμέτωποι απόψε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς
Αθανασίου: «Το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη στο ντέρμπι - Οι σκέψεις για 11άδα»
Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Δύο πολύτιμους βαθμούς «απώλεσε» στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα
Έλιωσε την Μπράγκα με τριάρα και εμφάνιση… τροπαιούχου ο Ολυμπιακός!
Γκαρθία: «Ο Μεντιλίμπαρ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό»
ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς