Πώς σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις από το Ομόνοια-Άρης ο Κυπριανίδης

Tις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Άρη, σχολίασε ο αναλυτής φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης, μιλώντας στον Super Sport FM.

-Στο 5ο λεπτό η Ομόνοια ζήτησε πέναλτι. Φαίνεται πως το χέρι είναι στο σώμα και η μπάλα να χτυπάει στο σώμα. Δεν δίνονται αυτές οι παραβάσεις γι αυτό δεν επενέβη το VAR.

-Στο 14ο λεπτό, προς έκπληξη όλων μας και ενώ ο Κακουλλής πάει σε διεκδίκηση μπάλας, σκοντάφτει ο παίκτης του Άρη, πέφτει κάτω και ο διαιτητής δίνει φάουλ. Μετά προσπαθεί ο διαιτητής για ένα λεπτό να πείσει τον Κακουλλή ότι έκανε φάουλ. Πρωτάκουστο πράγμα για έναν διεθνή διαιτητή. Δεν υπήρχε φάουλ στην φάση.

-Στο 25ο λεπτό, διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή του Άρη ο Κακουλλή με τον Σανέ. Έπεσε πιο δυνατά ο Σανέ, έπαιξε την μπάλα και μετά τα πόδια του Κακουλλή. Για μένα δεν ήταν ούτε η μία, ούτε η άλλη παράβαση, αλλά από την στιγμή που έδωσε το φάουλ λίγο νωρίτερα, είναι ανομοιομορφία σφυριγμάτων.

-Στο 53ο λεπτό, μαρκάρισμα του Στρούσκι στον Σεμέδο. Μετά από 2-3 μπαλιές, επιτυγχάνεται το δεύτερο γκολ του Άρη. Το φάουλ γίνεται στο κέντρο του γηπέδου, κοντά στην πλάγια γραμμή. Οι κάμερες μας δείχνουν ότι ο Στρούσκι βάζει το πόδι του, παίζει την μπάλα με το αριστερό, όμως το δεξί του πόδι ρίχνει τον παίκτη. Ο διαιτητή ήταν πίσω από τους παίκτες και δεν μπορούσε να δει τα πόδια του. Το VAR έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή, ειδικά από την στιγμή που μπήκε γκολ. Διπλό το λάθος.

-Ο Κούσουλος φλέρταρε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και ο Γιαγκό του Άρη. Έδειξε επιείκεια ο διαιτητής σε αυτή τη φάση.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος