Βγαίνει μπροστά ο Κούμας μέσω των δικηγόρων του-Καταγγέλλει σωρεία παραβιάσεων κατά την έρευνα

Bγαίνει μπροστά ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, αναφορικά με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, η οποία του εντοπίζει ασυμβίβαστο.

Σε ανακοίνωση τους οι δικηγόροι του Γιώργου Κούμα, Χρίστος Τριανταφυλλίδης και Μάριος Ορφανίδης, αναφέρουν πως, «υπό την ιδιότητα μας ως Δικηγόροι του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γεώργιου Κούμα, έχει περιέλθει εις γνώση μας η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού».

Προσθέτοντας παράλληλα ότι, «σε αυτό το στάδιο δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε την ανακοίνωση δεδομένου ότι το πόρισμα των ερευνώντων λειτουργών δεν είναι εις γνώση μας. Περιοριζόμεθα να αναφέρουμε ότι κατά την διαδικασία της έρευνας έχουν περιέλθει εις γνώση μας σωρεία παραβιάσεων τόσο των νομικών όσο και των συνταγματικών δικαιωμάτων του πελάτου μας καθώς επίσης και ότι έχει συνταχθεί ένα πόρισμα χωρίς να ληφθεί η θέση του πελάτου μας και άλλων λειτουργών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, ο κ. Τριανταφυλλίδης και ο κ. Ορφανίδης τονίζουν πως, «διευκρινίζεται ότι η θέση των δεν ελήφθει διότι οι ερευνώντες λειτουργοί αρνούντο να απαντήσουν ερωτήματα τα οποία τους ετέθησαν επανειλημμένα όταν καλούσαν τόσο τον πελάτη μας όσο και τους εν λόγω λειτουργούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να τοποθετηθούν. Οι απαντήσεις εις τα εν λόγω ερωτήματα ήτο άκρως απαραίτητες ούτως ώστε η διαδικασία να συνάδει με στοιχειώδεις κανόνες νομιμότητας».

«Επιφυλάττουμε το δικαίωμα να επανέλθουμε μετά που θα μας κοινοποιηθεί το περιεχόμενο του πορίσματος αλλά και η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντόπισε ασυμβίβαστο του Κούμα η Επιτροπή Δεοντολογίας του Αθλητισμού

Δειτε Επισης

Bίντεο του ΑΠΟΕΛ με τη φάση του Μαρκίνιος με… Ομόνοια-«Ίδιες φάσεις, διαφορετικές αποφάσεις»
Έντονη αντίδραση ΠΑΣΠ μετά την καταγγελία της Lakatamia FC- «Αίσχος, κύριοι»
«Το Τμήμα Διαιτησίας εκτίθεται, όπου υπάρχει παίκτης του ΑΠΟΕΛ κίτρινη και ''όλα καλά και άγια''»
Πλουτής: Στόχος μας η εξάδα, πιθανό να μπούμε σε εμπάργκο
Στο ΓΣΠ ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ για του κυπέλλου νέων
«Το θέμα είναι ψυχολογικό στον Απόλλωνα»-Πώς απαντά ο Φανούριος για τις πληρωμές παικτών
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τις αμφισβητούμενες φάσεις των ντέρμπι της αγωνιστικής
Κοντράρουν το Σαν Μαρίνο τα πιτσιρίκια της Εθνικής Κύπρου
Νέο ρεσιτάλ του Άρη ενόψει Ρέιντζερς-Η ανάρτηση με... Μπομπ Σφουγγαράκη
Ξεσπάθωσε ο Τσολάκης για τους παίκτες του Απόλλωνα-«Κάποιοι είναι προκλητικοί»