Σφήνα για Όσιμεν ετοιμάζει η Τσέλσι μετά το ξέσπασμα της διαμάχης με τη Νάπολι

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βίκτορ Όσιμεν και τη Νάπολι θέλει να εκμεταλλευθεί η Τσέλσι. Οι «μπλε» έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο στράικερ για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσής τους, μαζί με τον Άιβαν Τόνι, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Η τιμή του επιθετικού της Μπρέντφορντ θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα 90 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό κάνει τους «μπλε» να εξετάσουν ενδεχόμενη κίνηση για τον πρώτο σκόρερ της Serie A την περασμένη σεζόν, με 31 γκολ. Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι αποτέλεσε διακαή «πόθο» του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με το ενδιαφέρον των Λονδρέζων να αναθερμαίνεται μετά τα νέα δεδομένα.

Επιπλέον, η περίπτωσή του φαντάζει αρκετά πιο εύκολη, αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι ο ατζέντης του Νιγηριανού σέντερ φορ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι.

Το γυαλί ανάμεσα στον Όσιμεν ποδοσφαιριστή και τους πρωταθλητές Ιταλίας φαίνεται ότι «έσπασε» μετά το βίντεο που δημοσίευσαν οι «παρτενοπέι» με το πέναλτι που έχασε στο παιχνίδι με τη Μπολόνια, για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Δανεικός με οψιόν αγοράς στη Μονακό ο Φάτι
Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Καταγγελία Ρούντιγκερ για ρατσιστική επίθεση-Έρευνα της FIFA για το επεισόδιο με τον Καμπράλ
Η Μπαρτσελόνα διώχνει επτά παίκτες για χάρη των Γκαρσία και Γουίλιαμς
Στο χειρουργείο ο Μπέλινγκχαμ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με εξάρα την Αλ Αΐν και τσέκαρε το εισιτήριο για τους 16
Η Ρεάλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τριάρα
Έκλεισε στη Μονακό με διετές συμβόλαιο ο Πογκμπά
Ο Ραμπιό κέρδισε την αγωγή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν
ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα