Αντιδρά στην απόφαση της UEFA και δεν θα παίξει σε τουρνουά με ρωσικές ομάδες η Ουκρανία

Αντέδρασε έντονα η Ουκρανία στην απόφαση της UEFA να επιτρέψει στις ρωσικές εθνικές ομάδες παικτών από την ηλικία των 17 ετών και κάτω να γίνουν εκ νέου δεκτές στις διοργανώσεις της κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

«Η συνεχιζόμενη αναστολή της UEFA κατά των ρωσικών ομάδων ενηλίκων αντανακλά τη δέσμευσή της να λάβει θέση κατά της βίας και της επιθετικότητας.

Η UEFA είναι αποφασισμένη ότι αυτή η θέση θα συνεχιστεί μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να αποκατασταθεί η ειρήνη. Αλλά αποκλείοντας τα παιδιά από τους αγώνες μας, όχι μόνο αποτυγχάνουμε να αναγνωρίσουμε και να υποστηρίξουμε ένα θεμελιώδες δικαίωμα για την ολιστική ανάπτυξή τους, αλλά κάνουμε άμεσα διακρίσεις εναντίον τους», ανέφερε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην ανακοίνωση της.

Ωστόσο αυτή δεν ικανοποίησε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας, η οποία αντέδρασε άμεσα ξεκαθαρίζοντας πως θα μποϋκοτάρει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρωσίας.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Δανεικός με οψιόν αγοράς στη Μονακό ο Φάτι
Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Καταγγελία Ρούντιγκερ για ρατσιστική επίθεση-Έρευνα της FIFA για το επεισόδιο με τον Καμπράλ
Η Μπαρτσελόνα διώχνει επτά παίκτες για χάρη των Γκαρσία και Γουίλιαμς
Στο χειρουργείο ο Μπέλινγκχαμ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με εξάρα την Αλ Αΐν και τσέκαρε το εισιτήριο για τους 16
Η Ρεάλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τριάρα
Έκλεισε στη Μονακό με διετές συμβόλαιο ο Πογκμπά
Ο Ραμπιό κέρδισε την αγωγή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν
ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα