Επανέρχεται η πλευρά Κούμα-«Δημοσιεύσετε την ενημέρωση για τα παιδιά Καπαρδή που εργάζονται στον ευρενώντα λειτουργό»

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος μεταξύ των δικηγόρων του προέδρου της ΚΟΠ και της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασία του Αθλητισμού, στον απόηχο της ανακοίνωσης για το ασυμβίβαστο του Γιώργου Κούμα, η πλευρά του οποίου είχε καταγγείλει πως τα παιδιά του προέδρου της Επιτροπής εργάζονται στο δικηγορικό γραφείο του ενός εκ των δύο ερευνώντων λειτουργών. Γεγονός που επιβεβαίωσε εμμέσως η Επιτροπή Αθλητισμού, η οποία επανήλθε, υποδεικνύοντας ωστόσο πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Άντρος Καπαρδής, αυτοεξερέθηκε και απουσίαζε από όλες τις συνεδρίες με αντικείμενο τη συγκεκριμένη έρευνα και προήδρευε ο αντιπρόεδρος με βάση τον νόμο, κάτι για το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκαν σχετικά οι δικηγόροι του Γιώργου Κούμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντά για τα παιδιά Καπαρδή η Επιτροπή-Επιβεβαιώνει εμμέσως, υποδεικνύει αυτοεξαίρεση

Ωστόσο, οι νομικού του προέδρου της ΚΟΠ, Κρις Τριανταφυλλίδης και Μάριος Ορφανίδης, σηκώνουν το γάντι και με νέα ανακοίνωση τους, καλούν την Επιτροπή Αθλητισμού να δημοσιεύσει την απάντηση, με την οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ενημέρωνε ότι τα παιδιά του προέδρου της Επιτροπής εργάζονται στο δικηγορικό γραφείο του ευρενώντα λειτουργού.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τους οι δικηγόροι αναφέρουν:

«Είναι και εμείς μετά λύπης μας που αναγκαζόμεθα να επανέλθουμε μετά τη νέα (τρίτη) ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (παρ΄όλο που είχαν δηλώσει ότι δεν θα εξέδιδαν άλλη ανακοίνωση μέχρι την συνεδρίαση τους την ερχόμενη Τρίτη).

Και είναι μετά μεγαλύτερης ακόμη λύπης μας που παρατηρούμε ότι:

  1. Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα αφού η Επιτροπή εις αυτή την ανακοίνωση της και πριν τη συνεδρίαση της Τρίτης χωρίς να αφήνει περιθώριο καμμίας αμφιβολίας αποκαλύπτει το αποτέλεσμα του πορίσματος αφού αναφέρεται σε «…. πορίσματος για το ασυμβίβαστο του κ. Κούμα …..». Προς τι τότε η συνεδρίαση σας τη Τρίτη; Για τα μάτια του κόσμου; Και με βάση τη παραδοχή αυτή παραβιάζεται ή δεν παραβιάζεται το άρθρο 8 περί υποχρεωτικής εχεμύθειας;
  2. Σας καλούμε να δημοσιεύσετε την ενημέρωση που λέτε ότι είχαμε ότι τα τέκνα του Προέδρου της Επιτροπής εργοδοτούνται εις το γραφείο ενός των Ερευνώντων Λειτουργών και ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής απείχε των συνεδριάσεων της Επιτροπής – παραδεχόμενοι τοιουτοτρόπως την ύπαρξη ασυμβίβαστου –.
  3. ΄Ηταν ή δεν ήταν ένα από τα ερωτήματα που σας ετίθεντο, που ουδέποτε απαντήθηκε, για να δυνηθούμε να συμβουλεύσουμε τον πελάτη μας , προτού απαντήσει τις ερωτήσεις των Ερευνώντων Λειτουργών – κάτι το οποίο δεν αρνήθηκε να πράξει –.
  4. O πελάτης μας επιφυλάττει τα νομικά του δικαιώματα με προσέγγιση νομικής μορφής και όχι με πνεύμα επικοινωνιακής τακτικής όπως πράττει η Επιτροπή. Θα αναμένουμε πλέον το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Επιτροπής και την σχετική ανακοίνωση της την Τετάρτη με το προαγγελθέν, προαποφασισμένο πλέον αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντεπίθεση Κούμα με αιχμές κατά Καπαρδή-«Τα παιδιά του εργάζονται στο δικηγορικό ερευνώντα λειτουργού;»

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας με ένα ιδιαίτερο βίντεο η ΑΕΚ-Όλες οι λεπτομέρειες
Στα ραντάρ ιαπωνικής ομάδας ο Ντβάλι
Ολοκληρώθηκε το deal του Απόλλωνα για Κάρλος Μπαραόνα-«Όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο εξωτερικό»
Όλο και πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί
Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ελάντερ-Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Ομόνοια
Στη Ανόρθωση ο Μπόγιαν Μιλοσάβλιεβιτς
Εντός επόμενων δύο εβδομάδων η επανεξέταση μέτρου για μετακίνηση φιλάθλων
Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών
Ανακοίνωσε τον Bojan Milosavljevic η Ανόρθωση
Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό τεστ του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία