MightyTips.com: Ενθουσιασμός για το new entry που ταράζει τα νερά αλα ελληνικά

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στην κυπριακή αγορά για την άφιξη της MightyTips.com και μάλιστα σε ελληνική έκδοση. Το ποδαρικό που έγινε στις 23 Αυγούστου έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, με τους ανθρώπους της πλατφόρμας η οποία αποτελείται από ειδικούς αναλυτές στοιχημάτων, να εκφράζουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους.

Δεν είναι ένας ή δυο οι λόγοι οι οποίοι κάνουν τη MightyTips.com να ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού. Τηρώντας την αρχική υπόσχεση να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις των σπορ, το MightyTips.com προσφέρει καθημερινά λεπτομερείς πληροφορίες αλλά και προβλέψεις, δίνοντας μια πιο σφαιρική εικόνα για εκείνα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν πραγματικά σημασία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι δημοσιεύει σε εβδομαδιαία βάση περισσότερες από 100 προβλέψεις. Προς το παρόν, οι ημερήσιες προβλέψεις δημοσιεύονται μόνο στην παγκόσμια σελίδα μας που είναι στα αγγλικά.

Η κάθοδος στην Κύπρο

Η απόφαση για κάθοδο στην Κύπρο δεν έγινε τυχαία. Προηγήθηκε πολύχρονη και μεγάλη έρευνα αγοράς, για τα όσα ισχύουν στον τόπο μας. Αφού αναγνωρίστηκε το πάθος του κυπριακού κοινού για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, έγιναν πιο κατανοητές και οι προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος. Έτσι κατέστη πλέον ξεκάθαρος ο στόχος της MightyTips.com, για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα ανταποκρίνεται στα «θέλω» των Κύπριων παικτών του στοιχήματος.

Τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για την είσοδο τους στην κυπριακή αγορά σε ελληνική έκδοση, εξέφρασε ο διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της MightyTips.com/cy, Ευγένι Ραβδίν. Επισήμανε ότι η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται εκείνοι που την εμπιστεύονται και στην Κύπρο.

Έδειξε εξάλλου πως είναι άριστος γνώστης της κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και των επιτυχιών των ομάδων μας υπενθυμίζοντας κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές που έζησαν: “Θυμόμαστε την Ανόρθωση το 2008 που έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και τον ΑΠΟΕΛ που αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά της διοργάνωσης το 2012, κερδίζοντας ομάδες όπως η Πόρτο και η Λιόν”.

Θέλουμε, υπογράμμισε ο κ. Ραβδίν, να μοιραστούμε το πάθος μας με τους κύπριους φίλους του αθλητισμού, χαρίζοντάς τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη μορφή του στοιχήματος. Εξέφρασε δε την ελπίδα να βρουν τις υπηρεσίες τους χρήσιμες.

Ποια είναι η MightyTips.com

Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2019 και παρέχει σε όλους τους χρήστες ανά το παγκόσμιο αξιολογήσεις για στοιχηματικές εταιρείες καθώς και δωρεάν καθημερινές ποδοσφαιρικές προβλέψεις από ειδικούς σε αθλητικά στοιχήματα. Παράλληλα, υπάρχουν διάφορα μπόνους και προσφορές σε στοιχηματικές εταιρείες.

Από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της το 2019 στα αγγλικά, η εταιρεία επεκτάθηκε σε ακόμη έξι πλατφόρμες στα γαλλικά, γερμανικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα και ισπανικά. Το MightyTips.com προσελκύει 1.2 εκατομμύρια αναγνώστες μηνιαίως, δίνοντας πέραν των 100 στοιχηματικών συμβουλών σε εβδομαδιαία βάση σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα