«Με ποιο σκεπτικό ήρθε αυτός ο διαιτητής; Εκνεύρισε τον κόσμο όλο»

Για τη νίκη της Ομόνοιας στο ντέρμπι αιωνίων, τη διαιτησία αλλά και την παρουσία των Κακουλή και Χαραλάμπους, μίλησε ο Νίκος Πατίκκης.

Μιλώντας στον Super Sport FM o πρόεδρος των παλαιμάχων των πρασίνων ανέφερε ότι, «ήταν ένα περίεργο ντέρμπι, όχι συνηθισμένο όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της ιδιαιτερότητας με τέσσερις κόκκινες, πολλές κίτρινες, την διακύμανση του σκορ. Όλα αυτά ήταν τα περίεργα που εξαιτίας και του διαιτητή, που δεν πιστεύω πως ήρθε για να αδικήσει κάποια από τις δύο ομάδες, μοίρασε τις αποφάσεις του και τήρησε τον κανονισμό. Δεν μπήκε στην νοοτροπία του ποδοσφαιριστή και να μοιράζει με κάθε φάουλ κίτρινες και κόκκινες. Εκνεύρισε και τους 22 ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και τον κόσμο όλο. Με ποιο σκεπτικό ήρθε αυτός ο διαιτητής;».

Για τον αγώνα πρόσθεσε ότι, «στο 5’ ο ΑΠΟΕΛ πήρε πέναλτι που έχασε ο Εφραίμ. Μετά ήρθε το γκολ της Ομόνοιας με τον Μπέζους και τον Κακουλή, σε μία φάση που φαίνεται πως έχει δουλευτεί στην προπόνηση. Μετά το 1-0, η Ομόνοια πήρε τα πάνω της. Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να εκνευρίζεται, γιατί ήταν πίσω στο σκορ. Προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως μετά την κόκκινη του Ντάλσιο στις καθυστερήσεις και σε μία αντεπίθεση βάλαμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που έδωσε δύο κίτρινες κάρτες στον Τσεπάκ, ο διαιτητής έχασε το παιχνίδι. Άρχισε μετά να δείχνει κάρτες παντού. Χάλασαν όλες οι ισορροπίες σε εκείνο το σημείο. Ήρθε και η δεύτερη κόκκινη στην Ομόνοια».

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στους πράσινους ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού είπε πως, «η Ομόνοια είχε δύναμη, πάθος και έπαιξε πολύ καλά αμυντικά. Πρόσεχα χθες τον Μίλετιτς που ήταν άψογος. Κρατούσε τη θέση του, δεν βιαζόταν να βγει στον αντίπαλο, κρατούσε μπάλα, έβγαινε μπροστά. Όλα τα έκανε πολύ καλά. Έπρεπε να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα, ειδικά μετά την πρώτη κόκκινη. Όταν ήρθε και το 2ο γκολ, εκεί το πίστεψαν οι ποδοσφαιριστές μας. Ήταν πολύ σωστή η αλλαγή του Χαραλάμπους. Τα πήγε περίφημα έπαιξε πολύ καλά, έδωσε επιθετικές ενέργειες, ήταν πολύ καλός. Επίσης ο Κακουλής. Είχα μιλήσει γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή πολύ πριν παίξει βασικός. Δουλεύει πολύ καλά και θα εξελιχθεί όπως το πρόβλεψα. Είχα προβλέψει πως θα γίνει ένας δεύτερος Γιώργος Σαββίδης».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος