«Κάποια προβλήματα τα κληρονομεί και η φετινή ομάδα. Θέλει ενίσχυση, χρειάζεται παίκτες»

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά και το θέμα ενίσχυσης της ομάδας, μίλησε ο πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι, «είναι μια εικόνα που αφήνει ένα προβληματισμό όσο αφορά την ενίσχυση της ομάδας με τους παίκτες που ήρθαν και κατά πόσο είναι σε θέση να λύσουν το πρόβλημα της δημιουργικότητας και της αποτελεσματικότητας. Χάθηκε ήδη ο πρώτος μεγάλος στόχος και έτσι το ΑΠΟΕΛ μένει για τέταρτη σερί χρόνια χωρίς να λαμβάνει μέρος σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το πρώτο δείγμα με την Ομόνοια δεν ήταν ενθαρρυντικό και ελπίζουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Αν και εμείς βλέπουμε κάποια προβλήματα που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια να τα κληρονομεί και η φετινή ομάδα. Δεν φαίνεται να έχουν λυθεί με τους παίκτες που ήρθαν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «η προσδοκώμενη επιστροφή του Δώνη είναι ένα σημείο ενθαρρυντικό. Άλλο ένα ενθαρρυντικό είναι ότι η μεταγραφική τελειώνει 15 του Σεπτέμβρη. Υπονοώ καθαρά πως η ομάδα θέλει ενίσχυση. Σε ένα podcast ΑΠΟΕΛίστικο που μίλησα παρουσίασα αυτό το θέμα καθαρά μαθηματικό. Με τους παίκτες του κέντρου που έχει η ομάδα δεν σκοράρει κανένας. Έχεις ένα πρόβλημα εκεί και από τη στιγμή που οι επιθετικοί σου που έχεις δεν έχουν το εύκολο γκολ σημαίνει ότι τα μαθηματικά στο τέλος δεν θα φθάσουν για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ θέλει ενίσχυση στην θέση του επιθετικού. Θέλει ακόμα ένα παίκτη που να έρχεται από τον κεντρικό διάδρομο και να σκοράρει. Όλοι λένε για τον Βιγιαφάνες. Δεν είναι επιθετικό χαφ. Πόσα γκολ έχει σκοράρει; Είναι καλός παίκτης κέντρου αλλά όχι επιθετικά».

Για τον παίκτη που λείπει στον ΑΠΟΕΛ είπε πως, «ο Μπεζούς ο μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας. Πόσα γκολ έχει βάλει; Ο Κακόριν έπαιζε πίσω από τον φορ. Του ΑΠΟΕΛ ποιος είναι ο παίκτης που σημειώνει γκολ πίσω από τον φορ; Χρειάζεται παίκτες».

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα