Χρίστος Μανδάς: Το βράδυ της ζωής του

Ο Χρίστος Μανδάς βρήκε στον ΟΦΗ την ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Έφυγε από τον Ατρόμητο, κατέβηκε στο Ηράκλειο, ο Νίκος Νιόπλιας τον εμπιστεύτηκε και τον έριξε στα βαθιά στο ματς με τον Ολυμπιακό και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Η χθεσινή βραδιά στη Ρώμη είναι όλη δική του. Ακούστηκε το όνομά του παντού, ακούστηκε και του ΟΦΗ παντού, ο κόσμος του Ομίλου δικαίως γέμισε με υπερηφάνεια.

Αν πρέπει να μπει μία φωτογραφία στη λέξη «πρότζεκτ» που έχουμε ακούσει πολλάκις από το 2018 και μετά, αυτή είναι του Χρίστου Μανδά. Ο ΟΦΗ τον πίστεψε, ο οργανισμός ολάκερος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και στο τέλος πέτυχε μία περήφανη πώληση σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας. Ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο εγχώριο προϊόν είναι ο νεαρός τερματοφύλακας που δείχνει γιατί είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και δείχνει γιατί φωνάζουμε τόσο καιρό πως αξίζει μία θέση στην Εθνική, μία ευκαιρία ρε διάολε, ακόμα κι αν έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό.

O Mανδάς έζησε χθες το βράδυ της ζωής του, με το σήμα της Λάτσιο στην καρδιά και του ΟΦΗ στη ψυχή. ΟΦΗτζής, πλέον, αγάπησε την ομάδα, αγαπήθηκε στο Ηράκλειο και άνοιξε τα φτερά του για την μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Αυτά είναι τα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ, εκεί που πρέπει να επενδύει ο ΟΦΗ. Αγνό ταλέντο, αγνός ποδοσφαιρικός ρομαντισμός. Χθες γράφτηκε ιστορία με τη σφραγίδα του Μανδά. Μία ιστορία που γράφτηκε από κοινού: από τον νεαρό γκολκίπερ και τον ΟΦΗ. Μία ιστορία που γεμίζει υπερηφάνεια τον Όμιλο, τον κόσμο και ολάκερη την Κρήτη. Μία βραδιά που φουσκώνει τα στήθη.

Πηγή: capitano

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει ο Αλμέιδα-«Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη
Μεντιλίμπαρ: Σεβόμαστε την Άστον Βίλα αλλά ήρθαμε για θετικό αποτέλεσμα
Στο Μπέρμιγχαμ με ένα ερυθρόλευκο όνειρο τρελό o Ολυμπιακός
«Παρακαλούσα για μεταγραφές... Έφτασα σε σημείο να υποκλέψω την έγκριση του Γιοβάνοβιτς»
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»
Φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα-Σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Καθυστέρησε έντεκα λεπτά να αρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λόγω ενός πανό