«Προσπάθεια για να είναι διαθέσιμος ο Μπακενγκά, αν κάνει το απόλυτο ο ΑΠΟΕΛ μόνο με αυτοκτονία το χάνει»

Για το ντέρμπι με τον Άρη αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων της Λεμεσού ανέφερε πως, «πέρασε τα ιατρικά ο Μπακεγκά. Κάνουμε προσπάθεια για να εγγραφεί και να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι. Από βδομάδας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από βδομάδας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον Μάκη Παπαϊωάννου για την ενίσχυση. Προτεραιότητα μας είναι ανασταλτικός μέσος. Υπάρχουν 3-4 επιλογές που αξιολογεί ο προπονητής μας»

Στη συνέχεια είπε ότι, «παίζουμε μπροστά στο κοινό μας με τον Άρη. Ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του. Θεωρούμε ότι μέχρι την έναρξη του αγώνα θα έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Σήμερα είναι καθοριστική προπόνηση για τους Φιλιώτη, Κολ, Πεϊμπέρνς. Εκτός θα είναι οι Σπόλιαριτς και Σαγκάλ. Ο Πέρετζ θα παίξει με Άρη και θα χάσει το επόμενο».

Για τους Κύπριος στο ρόστερ ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε ότι, «είναι παίκτες που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα. Τέτοιες ευκαιρίες, είναι ευκαιρίες καριέρας. Ο Μαλεκκίδης έχει αναδειχθή δυο φορές πολυτιμότερος παίκτης. Ο Φιλιώτης είναι σταθερή αξία. Ο Σπόλιαριτς είανι μεγάλος παίκτης. Ο Χάμπος είανι ο αρχηγός μας και ο Ποντικός παίρνει τις ευκαιρίες του».

Για τον Χαμπή που σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ανέφερε πως, «πάντα είναι στη σκέψη μας. Εννοείται ότι του αξίζει να τον τιμούμε και να διατηρούμε την μνήμη του. Πάντα ήταν πηγή έμπνευσης για όλους».

Σε ερώτηση εάν το φαβορί για τον τίτλο είναι το ΑΠΟΕ είπε πως, «αν κάνει το απόλυτο στα επόμενα 4 παιχνίδια μόνο με αυτοκτονία θα το χάσει. Σίγουρα δεν είναι ευκολά. Δείχνει σταθερή ομάδα και συμπαγής. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ομάδα αλλά είναι η πιο σταθερή».

Δειτε Επισης

Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους
Μπήκε στο γήπεδο με τη φανέλα της Πάφου ο Χριστοδουλίδης-Χαιρέτησε τους οπαδούς με το μικρό φίλο της Ομόνοιας
Πρόεδρος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: Προμηνύονται εξελίξεις, έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις (vid)
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Πάφου στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Στο ΓΣΠ για το ιστορικό παιχνίδι οι οπαδοί της Πάφου (pics)