«Πολύ απαιτητικό το παιχνίδι με τον Άρη, θα μπούμε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσουμε»

Σε δηλώσεις πριν τον αγώνα με τον Άρη, προέβη ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, μέσω του match programme, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άρη, λέγοντας είναι μία πολύ καλή ομάδα, που έχει ως κυριότερο στοιχείο τη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Την ίδια ώρα, ο προπονητής των κυανόλευκων της Λεμεσού, αναφέρθηκε στις απουσίες που έχουν στο κέντρο, λόγω τραυματισμών, ενώ απευθυνόμενος στους οπαδούς σημείωσε πως τον εντυπωσίασε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Στις δηλώσεις του, ο Πάμπλο Ματσίν υπέδειξε πως «πάντοτε πριν τα παιχνίδια προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Η θετική στάση πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική καθώς δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους. Προσπαθώ επίσης να το μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές μου και σε ό,τι περιβάλλει την ομάδα. Βλέπω ότι οι ποδοσφαιριστές βελτιώνονται καθημερινά. Πιστεύουν σε εμένα, στις ιδέες μου και αισθάνομαι ότι με εμπιστεύονται. Ακολουθούν τις οδηγίες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ο προπονητής του Απόλλωνα, συνεχίζοντας, ανέφερε πως «ο τρόπος και η ιδέα σε ότι αφορά το παιχνίδι που θέλω να παίζουμε είναι πολύ απαιτητικά. Χρειάζεται καθημερινά σκληρή δουλειά, απόλυτη συγκέντρωση και τρέξιμο. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για να φτάσουμε εκεί που επιθυμώ. Βήμα με βήμα θα το πετύχουμε. Αυτό που προέχει είναι τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα βοηθήσουν την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη».

Ο Ματσίν πρόσθεσε πως «ένας άλλος τρόπος για να βελτιωθούμε είναι οι μεταγραφές. Προς το παρόν προχωρήσαμε σε δύο προσθήκες. Είναι προφανές ότι αγωνιζόμαστε με δύο επιθετικούς και η παρουσία ακόμη ενός ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση ήταν απαραίτητη. Καταρχάς να αναφερθεί ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά είμαι χαρούμενος για τις προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα. Ο Μπακένγκα είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ένας γρήγορος επιθετικός με πολύ επιθετικότητα στο παιχνίδι του και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και τώρα αλλά και στην επόμενη σεζόν».

Αναφερόμενος στον Μπρούνο, ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε πως «είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουν όλοι και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη εμπειρία από την Κύπρο αλλά είναι χωρίς αγωνιστική δράση εδώ και λίγο καιρό και θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο. Το ιδανικό είναι οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να περιμένουμε. Αν συνυπολογίσουμε όμως τα δεδομένα, σχετικά με την αξία και την ικανότητά του, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει».

Όσον αφορά στον αγώνα με τον Άρη, ο κ. Ματσίν σημείωσε πως «έχουμε κάποιες απουσίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά θα βρούμε τις λύσεις. Έχουμε τραυματίες στο κέντρο αλλά είναι και τιμωρημένος ο Πέρετζ που αγωνίζεται εκεί. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ως κυριότερο στοιχείο τη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Διαθέτουν ένα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ με ταχύτατους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με έντονο και γρήγορο ρυθμό. Θα είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι, ωστόσο είναι αυτονόητο ότι θα μπούμε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσουμε».

Καταλήγοντας, ο προπονητής του Απόλλωνα υπέδειξε πως «θα ήθελα να αναφερθώ στους οπαδούς μας. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα με την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο. Μου έκανε κι εντύπωση μάλιστα που λόγω των βεγγαλικών καθυστέρησε και η έναρξη του αγώνα. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που μας δίνουν. Τους αισθανόμαστε και μας βοηθούν πάρα πολύ στο γήπεδο».

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ