Κρυωμένος ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έπαιξε χθες το καλύτερό του τένις και ένας από τους λόγους, φυσικά, ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του 18χρονου Ντίνο Πρίζμιτς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.

Ένας άλλος λόγος, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι είναι λίγο κρυωμένος, κάτι απολύτως φυσιολογικό στη Μελβούρνη, που φημίζεται για τον απρόβλεπτο καιρό της!

«Είμαι λίγο άρρωστος τις τελευταίες τέσσερις-πέντε μέρες», παραδέχτηκε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο στη συνέντευξη τύπου. «Μπορείτε να το καταλάβετε και από τη φωνή μου. Κοιτάξτε, είναι αυτό που είναι. Πρέπει να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς, να αποδεχτείς τις συνθήκες και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς».

Ο 36χρονος Σέρβος, πάντως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόδοση του Πρίζμιτς. «Είχα έναν εκπληκτικό αντίπαλο. Για ένα παιδί 18 ετών, έπαιξε τόσο ώριμα και με αυτοπεποίθηση, πάλεψε, δεν τα παράτησε ακόμα και όταν έχανε με 4-0 στο τέταρτο σετ. Είμαι εντυπωσιασμένος με τη νοοτροπία του, την προσέγγισή του, το παιχνίδι του. Ακούω πολλές θετικές ιστορίες για την πειθαρχία του, την αφοσίωσή του στις καθημερινές ρουτίνες που τον κάνουν τόσο δυνατό σε φυσική κατάσταση στα 18 του χρόνια. Αν συνεχίσει έτσι, θα έχει λαμπρή καριέρα μπροστά του, χωρίς αμφιβολία».

Λόγω και της κατάστασής του ο Νόλε ίσως να μην προπονηθεί σήμερα. «Θα μιλήσω με την ομάδα μου και θα δω μήπως αφήσω την προπόνηση. Ίσως κάνω ελαφριά γυμναστική, τρέξω, κάνω κάποιες ασκήσεις, απλά για να διατηρήσω το σώμα μου σε φόρμα. Πέρυσι δεν προπονούμουν σχεδόν ποτέ ανάμεσα στα ματς. Ήταν διαφορετική κατάσταση, διότι ήμουν τραυματίας. Αλλά τώρα με δύο μέρες κενό θα είναι χρήσιμο μετά από αγώνα τεσσάρων ωρών σε πρεμιέρα».

Θυμίζουμε ότι στην πλευρά του Νόλε είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μπορεί να τον συναντήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δειτε Επισης

Ο δρομέας που τερμάτισε τελευταίος στον Μαραθώνιο του Βερολίνου την Κυριακή, έγραψε ιστορία
«Από τις πιο σημαντικές εμπειρίες να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της χώρας μου στους Ολυμπιακούς»
Πέθανε ο παλαίμαχος ΝΒΑer και Hall of Famer Ντικέμπε Μουτόμπο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup
Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup, δήλωσε ο Αταμάν
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί αναγνώρισε τον Καραλή στο Μπαλί και ο «Μανόλο» ενθουσιάστηκε
ΒΙΝΤΕΟ: Τσιρλίντερ της ομάδας του Όμπερν στο NFL «κατεδάφισε» παίχτη της αντίπαλης ομάδας
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»