Ξεκαθαρίζει για τις μεταγραφές ο Φανούριος-Δύο επιλογές του Ματσίν, η μία προτάθηκε από Παπαϊωάννου

Για τις μεταγραφές του Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως οι Μπακένγκα και Αρτεάν είναι επιλογές του Πάμπλο Μπατσίν και πως ο Σάντος προτάθηκε στον Ισπανό τεχνικός από τον Μάκη Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως, «μετά το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, ο Απόλλωνας υπολείπεται αρκετούς βαθμούς από την έκτη θέση. Εννοείται ότι θα παλέψουμε τους διεκδικήσιμους βαθμούς, έχουμε υποχρέωση και χρέος για την ιστορία του Απόλλωνα να εξαντλήσουμε τα περιθώριά για να μπούμε στην εξάδα. Έχει και η ΑΕΚ ένα δύσκολο πρόγραμμα όπως κι εμείς, θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εξαντλήσουμε κάθε μαθηματική πιθανότητα».

Για την προσθήκη του Αντριάν Αρτεάν είπε ότι, «προχωρήσαμε σε τρεις προσθήκες. Παίκτες της ίδιας φιλοσοφία με το πλάνο που έχει ο κ. Ματσίν για τον Απόλλωνα του… αύριο. Είπαμε ότι θα δώσουμε όλο τον χρόνο για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι με πολλή υπομονή, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες. Τους Μπακένγκα και Αρτεάν τους αξιολόγησε ο ίδιος ο προπονητής και ήταν καθαρά επιλογή του. Τον Σάντος δεν τον γνώριζε, του προτάθηκε από τον κ. Παπαϊωάννου και έδωσε τη συγκατάθεσή του. Και ξεκαθαρίζω ότι του τον πρότεινε, δεν του το επέβαλε, όπως όλοι οι προπονητές διαχρονικά έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να έρθει ο κάθε ποδοσφαιριστής και δεν τους έχει επιβληθεί κανείς. Και προκαλώ τον οποιοδήποτε αν ισχύει κάτι το αντίθετο να βγει το πει».

Για τα αγωνιστικά είπε ότι, «ο Κρμέντσικ έχει ένα μυϊκό τραυματισμό, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του τις επόμενες μέρες. Για τους υπόλοιπους θα εκδώσουμε δελτίο τύπου την Παρασκευή για να τους δούμε μέσα στην εβδομάδα. Αναμένουμε τα ευχάριστα για Σαγάλ, Γιούρτσεβιτς και Πεϊμπέρνες».

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους