Κερ: Είμαστε συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Μιλόγεβιτς

Το παγκόσμιο μπάσκετ συγκλονίστηκε από τον πρόωρο χαμό του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, με τον Στιβ Κερ μέσω ανακοίνωσής του να αποχαιρετά τον συνεργάτη στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Κερ στην ανακοίνωσή του για τον χαμό του 46χρονου Μιλόγεβιτς αναφέρει:

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Ντέγιαν. Είναι σοκαριστικό και τραγικό χτύπημα για όλους εμάς στους Ουόριορς και μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια, τους φίλους του και όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να δουλέψουμε μαζί του.

Πέρα από ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Ντέγιαν ήταν ένας από τους πιο θετικούς και όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, κάποιος που έφερνε χαρά και φως κάθε μέρα με το πάθος και την ενέργειά του. Πενθούμε μαζί και για την σύζυγό του, Νατάσα, αλλά και για τα παιδιά του, τον Νικόλα και τη Μάσα. Η απώλειά τους είναι ανυπολόγιστη».

Δειτε Επισης

Ελλάδα και Βοσνία στο Top-6 της ζήτησης εισιτηρίων για το FIBA EuroBasket
Ο ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής Κύπρου στην κολύμβηση
Στην 17η θέση ο Κοντίδης μετά τις δυο πρώτες ημέρες στο Γκραν Σλαμ του Κίελ
Πανάξιοι πρωταθλητές οι τρομεροί Θάντερ, σάρωσαν τους Πέισερς του άτυχου Χαλιμπέρτον
Κέρδισε τίτλο μετά από δύο χρόνια η Βοντρούσοβα
«Κανείς δεν σε συμπαθεί»-Φραστικό επεισόδιο Σάκκαρη-Πουτίντσεβα στο Bad Homburg
Αποσύρεται από το μπάσκετ ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε ηλικία 31 ετών
«Μίλησα με Παρτιζάν, δεν μπορούσα να πω ψέματα και να παίξω με… ένα πόδι»
Η Σάκκαρη μπήκε με το δεξί στο Bad Homburg, επικρατώντας με 2-0 σετ της Πουτίντσεβα
Γήπεδο στη Μαρτινίκα πήρε το όνομα του Ματίας Λεσόρ