Το σκεπτικό πίσω από την απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα εκτός-«Θα ευκολύνεται η Αστυνομία»

Για την απόφαση της ΚΟΠ για απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες τόσο του πρωταθλήματος, όσο και της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ ανέφερε πως, «είναι μια απόφαση που λήφθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο, θα ισχύσει από την 26η Ιανουαρίου, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και στην ημιτελική και προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ήταν μια απόφαση που λήφθηκε μετά τα τελευταία γεγονότα».

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από την απόφαση που πάρθηκε είπε πως, «με το να μην υπάρχουν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων, δεν θα υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των οπαδών. Θα ευκολύνεται η Αστυνομία, έτσι ώστε να προλάβει κάποια πράγματα. Η αστυνόμευση των αγώνων θα είναι πιο εύκολη. Μίλησε για ριζοσπαστικά μέτρα ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Βλέπουμε και τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν θέλουμε να πληρώσουν κάποιοι με την ζωή τους».

Για τα αιτήματα του ΠΑΣΠ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ είπε ότι, «το τελευταίο που θα θέλαμε όλοι είναι η αποχή των ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι προτίθεται να κάνει ο ΠΑΣΠ και ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες. Ελπίζουμε αυτό να είναι το τελευταίο μέτρο».

Για τις τιμωρίες: «Θα πρέπει όλοι να δουλέψουν για να γίνει καλύτερη η κατάσταση. Ο Αθλητικός Δικαστής έδωσε κάποια πίστωση χρόνου, όμως και στον ίδιο δεν έμειναν πολλές επιλογές. Προσπαθήσαμε με τα πρόστιμα, αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα. Ενδεχομένως να πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι το κλείσιμο συγκεκριμένων κερκίδων. Αυτό που θα ισχύσει είναι ότι δεν θα εκδίδονται εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους και δεν θα χωρίζονται οι κερκίδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κύβος ερρίφθη από ΚΟΠ-Κλείνει τις κερκίδες στους φιλοξενούμενους οπαδούς, μέτρα και για τη Β' Κατηγορία

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία