Αυτόνομο Πρωτάθλημα εξήγγειλαν οι αθλητές Ολυμπιακού Τραπ-«Κανένα περιθώριο επαφής με την Ομοσπονδία»

Σε εξαγγελία αυτόνομου Πρωταθλήματος, καθορίζοντας ως πρώτο αγώνα το Σαββατοκύριακο, 27-28 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, προχώρησε ο Σύνδεσμος Σκοπευτών Ολυμπιακού Τραπ  (ΣΣΟΤ).

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου Σκοπευτών Ολυμπιακού Τραπ, σε ψεσινή του Συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, συζήτησε και ανέλυσε μεταξύ άλλων τις εξελίξεις που αφορούν τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου.

«Έγινε σχετική ενημέρωση αναφορικά με τον κύκλο ενεργειών και επαφών της ηγεσίας του Συνδέσμου σε κέντρα λήψης αποφάσεων της Πολιτείας, μετά τη Δημοσιογραφική μας διάσκεψη στις 17 Νοεμβρίου. Άξιο αναφοράς στη ψεσινή συνεδρία ήταν και η ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του αθλητισμού ότι 31 άτομα ελέγχονται για πιθανά ποινικά αδικήματα», προστίθεται.

Μετά και την πιο πάνω ανακοίνωση, σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου, κανένα περιθώριο οποιασδήποτε συζήτησης ή επαφής με τους Διοικούντες της Ομοσπονδίας δεν έχει απομείνει και ο Σύνδεσμος καλεί την Επιτροπή Δεοντολογίας όπως προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του πορίσματος.

«Αφού συζητήθηκαν και αναλύθηκαν επισταμένα όλα τα πιο πάνω το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είχε άλλη επιλογή από του να συνεχίσουμε να απέχουμε από τις επίσημες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας μας υπό τη σημερινή Διοίκηση. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη της απόφασης μας, ως επίσης το γεγονός ότι διανύουμε Ολυμπιακό έτος, παράλληλα με το πιο πάνω αποφασίσθηκε η εξαγγελία αυτόνομου Πρωταθλήματος, καθορίζοντας ως πρώτο αγώνα το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας», αναφέρεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων θα εμπεριέχονται σε ξεχωριστή ανακοίνωση που θα ακολουθήσει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Από τις πιο σημαντικές εμπειρίες να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της χώρας μου στους Ολυμπιακούς»
Πέθανε ο παλαίμαχος ΝΒΑer και Hall of Famer Ντικέμπε Μουτόμπο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup
Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup, δήλωσε ο Αταμάν
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί αναγνώρισε τον Καραλή στο Μπαλί και ο «Μανόλο» ενθουσιάστηκε
ΒΙΝΤΕΟ: Τσιρλίντερ της ομάδας του Όμπερν στο NFL «κατεδάφισε» παίχτη της αντίπαλης ομάδας
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς