ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγιστικός ο ΑΠΟΕΛ, σκόρπισε με εξάρα τον Οθέλλο

Kαταιγιστικός ο ΑΠΟΕΛ, ο επικράτησε με 6-0 του Οθέλλου Αθηένου, σε αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 36' του αγώνα πήραν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων.

Με τη νίκη του ο ΑΠΟΕΛ έφθασε τους 45 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη 2η Ανόρθωση και εφτά περισσότερους από τους Άρη, Ομόνοια και Πάφο που ακολουθούν στη βαθμολογία.

Οι γαλαζοκίτρινοι άνοιξαν το σκορ στο 5', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρκίνιος, ο Βιγιαφάνες με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταουντούλ.

Στο 20' ο Σατσιάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δώνη, σκόραρε και διπλασίασε τα τέρματα των γαλαζοκιτρίνων.

Στο 26' μετά από γύρισμα από τον Βιτάλ, ο Ναρντίνι επιχείρησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή του Οθέλλου, ωστόσο κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 36' ο Ντβάλι έκανε αρχικά την κεφαλιά μετά από σέντρα του Βιτάλ και στη συνέχεια αφού η μπάλα κατέληξε ξανά στον στόπερ του ΑΠΟΕΛ, την έστειλε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε στο 47' χάρη σε γκολ του Γουίλσον, Ο Πορτογάλος άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασίστ του Μαρκίνιος. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR.

To τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γέφτε, ο οποίος μετά από ασίστ του Κβιλιτάια μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο πλεχτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ (46′ Γουίλσον), Ντβάλι, Σούσιτς, Γέφτε, Πέτροβιτς (72′ Πολυκάρπου), Σατσιάς (46′ Ντάλσιο), Βιγιαφάνες, Μαρκίνιος (87′ Νύσσης), Δώνης (72′ Φαουάζ), Κβιλιτάια.

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Κόπας (46′ Καστάνας), Ανάνγκ, Κυριάκου (46′ Κατσιατής), Ναρντίνι, Χατζηπασχάλης (46′ Ράμος), Ουεσλάτι, Πιχ, Ντούρις (61’Σούτο).

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι