Την πάτησε ξανά κόντρα στην ΑΕΖ η Ομόνοια

Νέα απώλεια για την Ομόνοια, η οποία έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΖ, σε αγώνα που διεξήχθη στο Αμμόχωστος, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν που η ομάδα της Λεμεσού, παίρνει βαθμό από την Ομόνοια, καθώς στον αγώνας του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 3-3. 

Μετά την ισοπαλία η Ομόνοια είναι στην 3η θέση με 39 βαθμούς, ενώ ΑΕΖ έπιασε στους 13 βαθμούς και τη δωδέκατη θέση τον Οθέλλο.

Οι πράσινοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να σκοράρουν, ωστόσο στην επανάληψη δεν απείλησαν ιδιαίτερα και έμειναν στο μηδέν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΖ (Λιάσος Λουκά): Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Χρίστου (67′ Κ. Αντωνίου), Ρουίζ, Σλόγκαρ (77′ Ματόνγκο), Ρέινολντς, Κάστρο, Χατζηβασίλης (56′ Kλε), Σαρφό, Σιφναίος (67′ Γιουσούφ).

Ομόνοια (Τσέτιλ Ρέιχνταλ): Φαμπιάνο, Μάθιους (65′ Ψάλτης), Λανγκ, Μίλετιτς, Παναγιώτου (80′ Λέζιακς), Κούσουλος, Χαραλάμπους (65′ Φράνσον), Λοΐζου (72′ Αμού), Σίμιτς, Μπεζούς, Κακουλλής.

Δειτε Επισης

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης για τους επενδυτές-«Σε προχωρημένο στάδιο η συμφωνία, απομένουν τα έγγραφα»
Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
Νίκη για την Ομόνοια στο αιώνιο και 3η θέση, ανατροπή στο φινάλε για τον Άρη
ΒΙΝΤΕΟ: Ο βουλευτής στο Στέλιος Κυριακίδης που πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της Πάφου
BINTEO: Η στιγμή που ο Πρόεδρος παραδίδει την κούπα στον Ζάιρο και η Πάφος σηκώνει το πρώτο τρόπαιό της
Σε πελάγη ευτυχίας ο Πρόεδρος, έτοιμος για την απονομή-Δίπλα στους Ντουμπόφ και Λομάκιν (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Μιχάλης Ιωάννου: Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά