Λέτσε-Γιουβέντους: Αήττητοι σε 17 ματς οι μπιανκονέρι και με μπροστάρη Βλάχοβιτς πάτησαν κορυφή

Την 7η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε το βράδυ της Κυριακής (21/1) η Γιουβέντους, η οποία με το γκολ του Βλάχοβιτς απέδρασε από το Λέτσε με 3-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Γιουβέντους έχει να ηττηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Σασουόλο, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα σε 16 ματς.

Και τα τρία γκολ του αγώνα μπήκαν στο δεύτερο μέρος, με τον Βλάχοβιτς να βρίσκει δύο φορές δίχτυα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό του αγώνα. Ο Φαλκόνε απέκρουσε αρχικά με το σώμα το σουτ του Γιλντίζ, ο Καμπιάσο πήρε το ριμπάουντ γύρισε στον Βλάχοβιτς κι εκείνος με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Κόστιτς σέντραρε με το αριστερό, με τον ΜακΚένι να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και την μπάλα να χτυπάει στον Σέρβο πριν καταλήξει στην εστία της Λέτσε.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Μπρέμερ εκτέλεσε τον Φαλκόνε με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, σφραγίζοντας στο 86' τη νίκη των μπιανκονέρι με 0-3.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρι, Πόνγκρασιτς, Μπασκιρότο, Γκάλο (65' Ντόργκου), Ραμαντάνι, Ουντίν (66' Πιερότι), Κάμα, Γκονζάλες (61' Μπλεν), Άλμκβιστ (72' Σανσόνε), Κρίστοβιτς (72' Πίκολι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Μιρέτι (57' Γουεά), Κόστιτς (84' Ίλινγκ Τζούνιορ), Βλάχοβιτς, Γιλντίζ (74' Μίλικ).

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ποδοσφαιριστής «πέταξε» στον αέρα και έδιωξε σίγουρο γκολ-Έφτασε το πόδι του στο οριζόντιο δοκάρι
ΒΙΝΤΕΟ: Η διαιτητής που παράτησε το ποδόσφαιρο για να γίνει μοντέλο
Στον «αέρα» ο Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα
Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο στον Τσουαμενί
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε την επιστροφή του στις προπονήσεις με την Αλ Χιλάλ
Η νέα ζωή του Ολιβιέ Ζιρού στο Λος Άντζελες και η νοσταλγία για το Μιλάνο
«Καμπάνα» έξι μηνών της FIFA στον Σαμουέλ Ετό
Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης, στο 1-1 το Ατλέτικο - Ρεάλ
Μυθική Τότεναμ έριξε τρία γκολ στη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ-Παραπαίουν οι Κόκκινοι Διάβολοι
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Μέσι-Εξύβρισε χυδαία τον διαιτητή