Τέλος από την ΑΕΛ ο Κόσκελα

Τέλος από την ΑΕΛ ο Τόνι Κόσκελα, με τον Αλέξη Γαρπόζη να αναλαμβάνει χρέη προπονητή, με τον Μάριο Νεοφύτου βοηθό του.

Σε ανακοίνωση της το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Λεμεσού αναφέρει πως, «ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κ. Τόνι Κόσκελα και τους βοηθούς προπονητές κ. Μάρκο Σπανό, κ. Mikko Lignell και κ.Teemu Tainio».

Όπως αναφέρει η ΑΕΛ, «ευχαριστούμε τον κ. Κόσκελα και το επιτελείο του για τη συνεργασία τους με το Σωματείο μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Παράλληλα οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού σημειώνουν πως, «τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μέχρι νεοτέρας αναλαμβάνει ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών κ. Αλέξης Γαρπόζης με βοηθό προπονητή τον Σύμβουλο για τεχνικά θέματα της Διοίκησης, κ. Μάριο Νεοφύτου».

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Εντός της επόμενης εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση του ο Λοΐζιδης
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα