Πέθανε από καρδιά πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ χθες, έφυγε από τη ζωή γνωστός φίλος του Τριφυλλιού και πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη.

Ο λόγος για τον 46χρονο Γιώργο Αλεξανδρή, που στα μέσα της προηγούμενη δεκαετίας διατέλεσε έφορος στις ομάδες βόλεϊ σε δυσχερείς οικονομικά εποχές για τον σύλλογο.

Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού πριν το ματς παραπονέθηκε για αδιαθεσία ενώ είχε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο, άμεσα μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.

Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει ήδη από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Αλεξανδρής, άλλωστε ήταν πιστός φίλος του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, με διαρκή παρουσία στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι καλύτερες στιγμές από το νέο double-double του Αντετοκούνμπο
Στον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας ο Κεραυνός μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ με 85-89
Με 48 αιτήσεις ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του #TowardsLA του Παύλου Κοντίδη
Και τυπικά «πράσινος» ο Ναν έως το 2028-Το ξεχωριστό δώρο του Γιαννακόπουλου για το νέο συμβόλαιο
Εντατικά προετοιμάζεται ο Αλέξανδρος Τοφαλίδης για τα μεγάλα ραντεβού του 2025
Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague-Tι ισχύει για ΠAO, Ολυμπιακό, playoffs και play-in
Θλίψη στην ΑΕΛ για το θάνατο του 36χρονου Σάββα Κωμοδρόμου-Ήταν ενεργεία αθλητής μπιλιάρδου
Αρχίζει το Final 4 του Κυπέλου στην καλαθόσφαιρα Ανδρών
ΒΙΝΤΕΟ: Τα δάκρυα του Ντόνσιτς όταν παρουσιάστηκε στην επιστροφή του στο Ντάλας
Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης o Κουρουγκλίεφ