Αποκαλύψεις Κόσκελα-«Οι μισθοί πέφτουν πολύ πίσω, υπήρχαν γεγονότα όσο ένα μπεστ σέλερ»

Όπως έγινε γνωστό και επίσημα ο Τόνι Κοσκέλα, αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ. Σε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, μίλησε για την εμπειρία του στην ομάδα της Κύπρου αλλά προέβη και σε αποκαλύψεις για τους μισθούς ποδοσφαιριστών.

«Το μόνο που έχει σημασία είναι η νίκη στην Κύπρο. Στο τέλος της ημέρας, δεν συμβαδίζαμε με τις προσδοκίες του συλλόγου, ακόμα κι αν ήταν ρεαλιστικές λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση του συλλόγου. Προσωπικά μας είδα να αποδίδουμε στο αναμενόμενο επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου. Κερδίσαμε τους κατώτερους, αλλά δεν μπορέσαμε να τεντωθούμε απέναντι στις 6 πρώτες ομάδες. Υπήρχε επίσης κακή τύχη σε μερικά παιχνίδια, και σε μερικά άλλα πιάσαμε άσχημα, όπως συμβαίνει μερικές φορές με καλύτερους παίκτες», δήλωσε ο Φινλανδός κόουτς.

Όπως είπε, «από την άλλη, όταν τα πράγματα πάνε «κανονικά», όλοι γνωρίζουν ακόμα τη δυσκολία του περιβάλλοντος. Σε αυτούς τους τρεις μήνες, υπήρχαν τόσα γεγονότα και εμπειρίες όσο ένα μπεστ σέλερ. ως προπονητής, πρέπει να σκέφτεσαι τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες όταν υπάρχουν παίκτες στην ομάδα των οποίων οι μισθοί πέφτουν πολύ πίσω, όπως συνέβη εδώ. Πιστεύω ότι αυτές οι εμπειρίες θα είναι χρήσιμες και στο μέλλον, και σίγουρα είμαι καλύτερος προπονητής σήμερα από όταν ξεκίνησα εδώ τον Οκτώβριο».

Για το πρωτάθλημα στην Κύπρο ανέφερε ότι, «περάσαμε υπέροχα στην πόλη και στην εξοχή. Το πρωτάθλημα είναι υποτιμημένο. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες και ως προπονητές υπάρχουν αρκετοί προπονητές με σκληρό βιογραφικό, οι οποίοι έχουν ένα υπόβαθρο μέχρι την ισπανική La Liga. Οι top-6 ομάδες έχουν μεγάλη ικανότητα με την μπάλα και ποιότητα στην επιθετική κατεύθυνση».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ποδοσφαιριστής «πέταξε» στον αέρα και έδιωξε σίγουρο γκολ-Έφτασε το πόδι του στο οριζόντιο δοκάρι
ΒΙΝΤΕΟ: Η διαιτητής που παράτησε το ποδόσφαιρο για να γίνει μοντέλο
Ο προβληματισμός του Μεντιλίμπαρ για τη δεξιά πλευρά με Κοστίνια και Ροντινέι-Η εκτίμηση για την 11άδα με Μπράγκα
Στον «αέρα» ο Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
«Σωστή απόφαση να έρθω στον ΟΦΗ, μου ταιριάζει το στιλ ποδοσφαίρου του Δέλλα»
Φεύγει για Μεξικό πριν τον ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Πινέδα
Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο στον Τσουαμενί
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε την επιστροφή του στις προπονήσεις με την Αλ Χιλάλ