Επίτιμο Μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Πάρις Σπανός

Επίτιμο μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να κάνει η Γενική Συνέλευση, τον Πάρι Σπανό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Επιτροπής, κατέθεσε πρόταση στην 43η Γενική Συνέλευση για εκλογή του Πάρι Σπανό ως Επίτιμου Μέλους της ΚΟΕ, η οποία έγινε αποδεκτή από την ολομέλεια του Σώματος.

Όπως αναφέρεται, η απόφαση, η οποία ελήφθη στη συνεδρία της 11ης Δεκεμβρίου 2023, έλαβε υπόψιν μια σειρά δεδομένων, όπως το υψηλό ήθος, την προσφορά του στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, στον ευρύτερο αθλητισμό του τόπου μας, τη γνώση των αθλητικών πραγμάτων της Κύπρου και του εξωτερικού, και την προσφορά στο πολιτιστικό και κοινωνικό σύνολο.

Όπως σημειώνεται, ο τιμητικός αυτός τίτλος αποδίδεται σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες για την προαγωγή του σκοπού της Ολυμπιακής Επιτροπής ή που έχουν συνδράμει υλικά στο έργο ή στις διαβουλεύσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τέτοια πρόσωπα είναι υψηλού ήθους και κοινωνικής στάθμης και θα πρέπει να έχουν καλή γνώση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προστίθεται.

Απευθυνόμενος στην ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕ, αμέσως μετά την εκλογή του, ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τόσο το Εκτελεστικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου για την πρόταση, όσο και την ολομέλεια της ΚΟΕ για την τιμητική αυτή διάκριση προς το πρόσωπό του.

«Το Δικηγορικό μας γραφείο Μ.Π.Σπανός & Σία, προσφέρει ανιδιοτελώς υπηρεσίες στην ΚΟΕ από της ίδρυσης της, για πένηντα περίπου χρόνια. Από τον πατέρα μου έμαθα ότι στον αθλητισμό προσφέρεις, και δεν αναμένεις να πάρεις», είπε, και πρόσθεσε πως κατά το παρελθόν συνεργάστηκε με όλους τους Προέδρους της ΚΟΕ.

Διαβεβαίωσε ότι ως Επίτιμο Μέλος της ΚΟΕ πλέον θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό της Ομοσπονδίας με την ίδια αφοσίωση και ακεραιότητα που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ώστε να φανεί αντάξιος της ιδιαίτερης τιμής που του αποδόθηκε.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου και το Εκτελεστικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι ο Πάρις Σπανός θα ανταποκριθεί επάξια στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Καταστατικό της Κυπριακής Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και θα συμβάλει τα μέγιστα στην εκπλήρωση του σκοπού και του ρόλου της, αναφέρται στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

«Από τις πιο σημαντικές εμπειρίες να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της χώρας μου στους Ολυμπιακούς»
Πέθανε ο παλαίμαχος ΝΒΑer και Hall of Famer Ντικέμπε Μουτόμπο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup
Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup, δήλωσε ο Αταμάν
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί αναγνώρισε τον Καραλή στο Μπαλί και ο «Μανόλο» ενθουσιάστηκε
ΒΙΝΤΕΟ: Τσιρλίντερ της ομάδας του Όμπερν στο NFL «κατεδάφισε» παίχτη της αντίπαλης ομάδας
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς