Μπαίνει στο VAR ο Αθλητικός Δικαστής, ετοιμάζεται να επιβάλει ποινές κεκλεισμένων των θυρών για τα έκτροπα

Την ώρα που αναμένεται η κρίσιμη σύσκεψη στην ΚΟΠ, μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης και τα Σωματεία, ώστε να συζητηθούν επιπρόσθετα μέτρα για τη βία στα γήπεδα, στη σκιά των επεισοδίων στο γήπεδο Άλφαμεγα, όπου οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο, με την Κυβέρνηση να θέλει αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αναμένονται και οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Η Κυβέρνηση θέλει αυστηροποίηση των μέτρων, προκειμένου να μην τίθενται σε κίνδυνο ζωές, ενώ από την άλλη η ΚΟΠ, θεωρεί πως από τη στιγμή που το μέτρο που έλαβε με την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδια, διευκολύνοντας μάλιστα το έργο της Αστυνομίας, δεν έχει τεθεί σε ισχύ, ώστε να διαφανεί η αποδοτικότητα του σε σχέση με την βία, αφού το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν εκτός μέτρου, θα πρέπει να δοθεί χρόνος. Εάν το μέτρο δεν φέρει αποτελέσματα, η ΚΟΠ θεωρεί πως τότε θα πρέπει να ληφθεί το μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, η ΚΟΠ, αναμένεται να ενημερώσει και τον υπουργό Δικαιοσύνης, πως βασικό χαρτί μπορεί να χαρακτηριστεί και το μέτρο που έλαβε η Ομοσπονδία, ώστε ο Αθλητικός Δικαστής να επιβάλλει ποινή για επεισόδια, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, θα είναι ορατή η αλλαγή στάσης του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος αναμένεται να επιβάλει αυστηρές ποινές προς αυτή την κατεύθυνση, σε σχέση με ρίψη κροτίδας στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα, καθώς και για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο στάδιο Άλφαμεγα, στον αγώνα Απόλλωνας-ΑΕΛ.

Δεδομένου του ορατού σεναρίου ο Αθλητικός Δικαστής να αποφασίσει για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, σε συνδυασμό με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε παιχνίδια εκτός έδρας, η ΚΟΠ θεωρεί πως πρόκειται για μέτρα που θα έχουν αποτέλεσμα και στρέφονται προς την κατεύθυνση που και η επιθυμεί, ώστε να μειωθούν τα περιστατικά βίας στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θέλει να προλάβει τα χειρότερα η Κυβέρνηση με δραστικά μέτρα για τη βία στα γήπεδα-Προκρίνει αγώνες κεκλεισμένων

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι