Απογοητευμένος ο Ρέιχνταλ-«Αντί να γίνει για εμάς το 2-1, έγινε για την Πάφο»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τσέτιλ Ρέιχνταλ, μετά την ήττα από την Πάφο με 2-1.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός των πρασίνων, «ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και κακό ξεκίνημα για εμάς. Αντιδράσαμε πολύ καλά όταν δεχτήκαμε το γκολ και ισοφαρίσαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε αν και ήμασταν κοντά στο 2-1. Αντί να γίνει για εμάς το 2-1 έγινε για την Πάφο, δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, δυστυχώς είμαστε στην αντίθετη πλευρά του αποτελέσματος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα είναι ένα κλειστό ματς και πρέπει να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας».

Για το γεγονός ότι έμεινε πίσω βαθμολογικά η Ομόνοια, είπε ότι, «πρέπει να είμαστε θετικοί, πιστεύω μπορούσαμε να νικήσουμε το παιχνίδι σήμερα. Είχαμε καλές στιγμές, στο τέλος τιμωρηθήκαμε. Αν κερδίζαμε σήμερα θα μειώναμε, πρέπει να πάρουμε τα θετικά του παιχνιδιού, ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις».

Για το ρόστερ και τις μεταγραφές εξήγησε ότι, «πρέπει να θυμίσουμε ότι έχουμε τραυματίες και διεθνείς παίκτες που απουσιάζουν. Κάναμε καλό παιχνίδι και πραγματικά μας πονάει το αποτέλεσμα σήμερα γιατί θα έπρεπε να είναι 2-1, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας».

Αν θα γίνει 4η μεταγραφή, δήλωσε ότι, «νομίζω θα πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Γιέσπερ ή τον κύριο Σίμο, εγώ βλέπω το παιχνίδι της Τετάρτης».

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Μέσι-Εξύβρισε χυδαία τον διαιτητή
Ανίκητος ο Διούδης-Απέκρουσε δύο πέναλτι στην Τουρκία
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια