Οι Λέικερς απέδρασαν νικητές από την έδρα των Ουόριορς μετά από δύο παρατάσεις

Απίθανη ματσάρα στο Σαν Φρανσίσκο, με τους Ουόριορς και τους Λέικερς να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις.

Οι Λέικερς είχαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν με 30-33 στη λήξη του πρώτου δωδεκαλέπτου και έκλεισαν το ημίχρονο στο +5 (63-68), όμως οι Ουόριορς ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος.

Οι «Πολεμιστές» με επί μέρους 36-23 στη τρίτη περίοδο πήραν τα ηνία της αναμέτρηση, προηγούμενοι με 99-91, όμως οι Λέικερς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τους Λιμνάνθρωπους να τρέχουν σερί 12-0 στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα.

Οι Λέικερς μάλιστα, με μια βολή του Άντονι Ντέιβις πήραν προβάδισμα δύο πόντων 15'' πριν την λήξη (116-118), όμως ο Στεφ Κάρι με αδιανόητη ντρίμπλα πάνω στον Ντέιβις ισοφάρισε σε 118-118 6'' πριν το τέλος, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Θρίλερ χωρίς τέλος

Το θρίλερ όμως συνεχίστηκε και στο έξτρα πεντάλεπτο, αφού οι Λέικερς με 2/2 βολές του ΝτεΆντζελο Ράσελ πήραν προβάδισμα τριών πόντων (127-130), 12 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, όμως ο Κλέι Τόμπσον με τρίποντη «βόμβα» στα 7'' έστειλε το ματς σε νέα παράταση.

Η απίστευτη μάχη είχε και συνέχεια με τους Λέικερς να παίρνουν προβάδισμα τεσσάρων πόντων 2:06 πριν την λήξη (135-139), όμως δύο τρίποντες «βόμβες» από Τόμπσον και Κάρι έδωσαν το προβάδισμα στους Ουόριορς με 141-139.

Οι «Λιμνάνθρωποι» όμως είχαν την απάντηση και με τρίποντο του Ράσελ πήραν και πάλι το προβάδισμα με 141-142, ενώ ο Ριβς με 1/2 βολές 12.2 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, έδωσε «αέρα» δύο πόντων στους Λέικερς.

Ο Λεμπρόν είχε την απάντηση στον Κάρι

Εκεί που «έκαιγε» η μπάλα όμως, μίλησε η τεράστια ποιότητα του Στεφ Κάρι, που με απίστευτο τρίποντο στα 4,7'' πριν την λήξη έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Ουόριορς με 144-143.

Οι Λέικερς, όμως είχαν χρόνο για να εκδηλώσουν την τελευταία του επίθεση, με τον Ντάρβιν Χαμ να παίρνει το τελευταίο του τάιμ άουτ για να οργανώσει την ομάδα του.

Στην επαναφορά, όπως ήταν φυσικό η μπάλα πήγε στον Λεμπρόν Τζέιμς, που έκανε το μπάσιμο και κέρδισε το φάουλ, με τον «Βασιλιά» να ευστοχεί και στις δύο βολές χαρίζοντας τη νίκη στους Λέικερς με 144-145.

O Λεμπρόν Τζέιμς με 36 πόντους, 20 ριμπάουντ και 12 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Λέικερς, με τον συγκλονιστικό Στεφ Κάρι να ξεχωρίζει για τους Ουόριορς με 46 πόντους, 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Πέθανε ο παλαίμαχος ΝΒΑer και Hall of Famer Ντικέμπε Μουτόμπο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup
Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup, δήλωσε ο Αταμάν
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί αναγνώρισε τον Καραλή στο Μπαλί και ο «Μανόλο» ενθουσιάστηκε
ΒΙΝΤΕΟ: Τσιρλίντερ της ομάδας του Όμπερν στο NFL «κατεδάφισε» παίχτη της αντίπαλης ομάδας
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς
Κλίπερς: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Τέρανς Μαν