Θεοχάρους: Mε όλο τον σεβασμό στην Ομόνοια, έχουμε καλύτερους παίκτες ποιοτικά

Για το νικηφόρο ντέρμπι με την Ομόνοια μίλησε Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα της Πάφου είναι καλύτερη από το τριφύλλι.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο γενικός διευθυντής της Πάφου ανέφερε πως, «είναι μεγάλη νίκη για εμάς. Συμφωνώ, ήταν από τις μεγαλύτερες νίκες, όπως και εκείνη με τον Άρη. Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, θεωρώ ότι ήταν σημαντικός ο αγώνας βαθμολογικά και για ψυχολογικούς λόγους. Ένας αγώνας φαίνεται πως είναι ικανός να αλλάξει στόχους. Έχουμε χάσει έδαφος, με ήττες που την έχουμε πατήσει, όμως κοιτάμε ψηλά, αφού μας δίνει τη δύναμη και το βαθμολογικό άλμα για το μέλλον. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα. Σημαντική η «μάχη» με τον Απόλλωνα, θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, έχοντας και τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε ένα γεμάτο Παφιακό».

Στη συνέχεια ανέφερε πως, «με όλο το σεβασμό στην Ομόνοια που είναι μεγάλη ομάδα, είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι στο ΓΣΠ, θεωρώ όμως ότι η Πάφος FC έχει καλύτερους παίκτες και ποιοτικά. Αυτοί οι παίκτες κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου έδειξαν ποιότητα για καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε δυνατότητες για να ανεβάσουμε την ποιότητα μας στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα κόντρα στην Ομόνοια, ειδικότερα όταν δεχτήκαμε το τέρμα. Μας προβληματίζει που δεν δείχνουμε την ποιότητα που έχουμε, άλλωστε οι προτάσεις που δεχόμαστε για τους παίκτες, μάλλον φανερώνουν την ποιότητα του συνόλου. Ο Καρσέδο είναι δουλευταράς και θεωρώ ότι στα «play-offs» θα εμφανιστούμε αλλαγμένοι προς το καλύτερο. Πήραμε τη νίκη με την Ομόνοια, δίχως τον κόσμο στις κερκίδες. Μπορούμε πολλά περισσότερα, μπορούμε να πάμε μακριά, αυτό είναι το ζητούμενο και δεν επαναπαυεται κανείς στην ομάδα μας».

Σε ερώτηση γιατί δεν αποδίδουν οι παίκτες το ποδόσφαιρο που ξέρουν είπε ότι, «το ρόστερ είναι μεγάλης αξίας, είχαμε την ποιότητα να κερδίσουμε την Ομόνοια και άλλα ματς. Μας προβληματίζει ότι η απόδοση δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πέραν από τη στήριξη στην ομάδα. Θέλουμε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο. Η ισοπεδωτική κριτική δεν βοηθάει ιδιαίτερα το σύνολο. Το σημαντικό είναι η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θέλουμε να μπούμε δυνατά στα play offs. Έχουμε βάθος και μπορούμε να αναπληρώσουμε κάθε κενό που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Υπάρχει διαφορά από την κορυφή, ας μην κρυβόμαστε, υπάρχει όμως πίστη ότι μπορούμε για περισσότερα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πολύ μακριά, ο επόμενος αγώνας είναι σημαντικός. Δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς. Θα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση για το καλύτερο δυνατό».

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους