Ανακοίνωσε Ζάζα και Κοντρέρας η Πάφος

Μετά την ανακοίνωση της Πάφου για τον Ζάζα, ήρθε και η ανακοίνωση για τον Κοσταρικανό επιθετικό, Άντονι Κοντρέρας.

Η ομάδα της Πάφου ενισχύθηκε με 22χρονο νεαρό εξτρέμ, καθώς και με 24χρονο κεντρικό επιθετικό, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα της επίθεσης.

Η ανακοίνωση για Κοντρέρας

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το διεθνή Κοσταρικανό επιθετικό Anthony Daniel Contreras Enríquez ( Anthony Contreras).

Ο Anthony Contreras, 24 ετών (29/01/2000) αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της Κόστα Ρίκα ξεκινώντας από τις ομάδες νέων της Herediano όπου έφτασε μέχρι και την Α’ ομάδα, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα, 2 Super-Cup καθώς και το τρόπαιο της CONCACAF League! Αγωνίστηκε επίσης στις Grecia και Guadalupe FC στην κορυφαία κατηγορία της Κόστα Ρίκα. Πρώτος του Ευρωπαϊκός σύλλογος, οι πρωταθλητές Λετονίας Riga FC, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Λετονίας.

Έχει αποτελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων Νέων της Κόστα Ρίκα και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του, με την οποία μετράει 28 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε πρόσφατα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Έχει στο ενεργητικό του 187 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 67 τέρματα και 15 τελικές πάσες (ασσίστ).

Καλωσορίζουμε τον Anthony στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία !

Pedro Enrique – Scouter: Ο Contreras, από την Κόστα Ρίκα, προσαρμόστηκε άψογα στην ευρωπαϊκή νοοτροπία με εντυπωσιακή ευελιξία. Οδήγησε την επίθεση της Riga FC στο θρίαμβο του Κυπέλλου Λετονίας την περασμένη σεζόν, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της εθνικής του ομάδας στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γνωστός για την αμείλικτη ανταγωνιστικότητά του και τη νοοτροπία του που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο παιχνίδι, ο Contreras έρχεται μαζί μας για να ενισχύσει τις επιθετικές μας δυνάμεις ”.

Η ανακοίνωση για τον Ζάζα

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό, Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Jair Diego Alves de Brito ( Jajá).

Ο Jajá, 22 ετών (15/04/2001) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες νέων της Grêmio Novorizontino Βραζιλίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Athletico Paranaense, φτάνοντας μέχρι και την Α’ ομάδα. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Cruzeiro με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας στη Βραζιλία, ενώ πρώτος του Ευρωπαϊκός σταθμός ήταν η Torpedo Moscow στην κορυφαία κατηγορία της Ρωσίας. Τελευταία του ομάδα η Casa Pia AC στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Έχει αποτελέσει διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων της Βραζιλίας της οποίας υπήρξε και εκ των αρχηγών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη στο ενεργητικό του 92 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 11 τέρματα και 7 τελικές πάσες (ασσίστ).

Καλωσορίζουμε το Jajá στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία !

Bolivar Silveira – PAFOS FC: Ο Jajá είναι ένας νεαρός παίκτης που ταιριάζει στις ανάγκες μας ως παίκτης καταλόγου Β’.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε το 2001, έχει δύο σεζόν στο εξωτερικό και μια εξαιρετική πορεία στην επιστροφή της Cruzeiro στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Πιστεύουμε ότι ο Jajá διαθέτει τις επιθετικές δυνατότητες που χρειαζόμαστε. Είναι ένας δημιουργικός και θαρραλέος παίκτης που πιστεύουμε ότι θα αναδείξει αυτές τις ιδιότητες του στην ομάδα μας. Αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός στα αριστερά, αλλά μπορεί επίσης να παίξει στα δεξιά, ως εννιάρι ή ως δεύτερος επιθετικός.

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους