«Εμείς δεν γίναμε ξαφνικά Ρεάλ Μαδρίτης, η απογοήτευση μας ήταν προσωρινή»

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Πάφο αλλά και αυτό που ακολουθεί με την Ομόνοια μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «φάνηκε ο δρόμος ότι δεν τελειώνει από την Πάφο στη Λεμεσό χθες βράδυ. Καλός η κακώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ίσχυσε ο άγραφος κανόνας που λέει όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις γκολ θα τιμωρηθείς. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση, έγινε μεγάλη προσπάθεια. Το μόνο θετικό πέραν του αποτελέσματος ήταν η εμφάνιση της ομάδας. Ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση μετά από καιρό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «εμείς δεν γίναμε ξαφνικά Ρεάλ Μαδρίτης. Η απογοήτευση μας θεωρώ ήταν προσωρινή. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε πάνω στη εμφάνιση μας και να προσθέσουμε ουσία. Το μόνο που βλέπουμε είναι το επόμενο ματς με την Ομόνοια την Κυριακή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα».

Για τις πέντε ήττες που έχει ο Άρης είπε πως, «φέτος παίξαμε 13 παιχνίδια περισσότερα. Δεν είναι το ίδιο. Μας στοίχησε και η κούραση της Ευρώπης. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε πως επανερχόμαστε».

Σε ερώτηση εάν επηρεάστηκαν οι παίκτες από τον εκνευρισμένο του Σπιλέφσκι είπε πως, «κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικό. Ο κύριος Σπιλέφσκι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας αλλά δεν φάνηκε μέσα στο ματς οι παίκτες να χάσουν τον έλεγχο και την ψυχραιμία τους. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον ούτε για εκνευρισμό, ούτε για έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν αντιλήφθηκα ότι είχε αποβληθεί. Μετά την λήξη πρέπει κάτι να είπε στον διαιτητή και να του έδειξε την κόκκινη κάρτα».

Παράλληλα ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι, «Γιαγκό και Μαγιαμπέλα είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Για να είμαστε ειλικρινείς, χθες είχαμε 6 απουσίες. Θα υπάρξει ενίσχυση κυρίως αμυντικά. Ενόψει Ομόνοιας θέλω να πιστεύω πως ο Μπένγκστον θα είναι μαζί μας».

Δειτε Επισης

Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan