Νέα τοποθέτηση ΑΠΟΕΛ για διαιτησία-«Δεν πρέπει να γίνονται εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα»

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τη διαιτησία αλλά και το ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ να ενισχυθεί μίλησε ο Νίκος Κουγιάλης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκ των αντιπροέδρων του συλλόγου της Λευκωσίας ανέφερε πως, «ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας είναι οι πιο σταθερές ομάδων των τελευταίων ετών και μια ισοπαλία στη Λεμεσό δεν είναι αποτυχία αν αναλογιστεί κανείς πως έπαιξε η ομάδα με σημαντικές απουσίες. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας απουσίαζαν. Μείναμε πίσω στο σκορ με 2-0 και αντιδράσαμε και πήραμε την ισοπαλία. Θεωρώ όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια είπε ότι, «δεν συνηθίζω να σχολιάζω τη διαιτησία. Υπάρχει το VAR, υπάρχουν οι ειδικοί και είμαι εξ εκείνων που θεωρώ πως δεν πρέπει να γίνονται εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Αντιλαμβάνομαι ότι τα ποδοσφαιρικά σωματεία αντιδρούν γιατί πάντα θέλουν να κερδίζουν, όμως θεωρώ πως δεν συντρέχει λόγος να είναι έτσι. Υπάρχουν δηλώσεις και αντιδηλώσεις και το κατανοώ αλλά ελπίζω το Σάββατο να είναι όλα πιο ήρεμα. Είναι καλό να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί. Ξαναλέω αντιλαμβάνομαι την ένταση ένεκα του ανταγωνισμού».

Σε ερώτηση ένα ο ΑΠΟΕΛ θέλει ξένους στον αγώνα με την Ανόρθωση ανέφερε ότι, «οι πρώτοι που είχαν αντιδράσει ήμασταν εμείς στην αρχή της περσινής σεζόν. Θεωρώ πως τουλάχιστον στα σημαντικά παιχνίδια πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητής και για το λόγο της προκατάληψης. Έχουμε δει κάποιους ξένους να μην κάνουν καλές διαιτησίες και κάποιους Κύπριους να κάνουν καλά παιχνίδι, όμως θεωρώ πως και στο VAR και τον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι ξένοι».

Για τα αγωνιστικά και τον Κρέσπο είπε ότι, «περί το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος ο Κρέσπο. Τράβηξε βαρύ φορτίο φέτος και τον αναμένουμε πίσω. Δίνει άλλο αέρα στην ομάδα μας. Είναι αρχηγός πως να το κάνουμε»

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση και το στόχο της νίκης είπε πως, «θέλουμε πάλι να ανοίξουμε τη διαφορά αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Είναι η Ανόρθωση, η Ομόνοια, η Πάφος, ο Άρης και στην πορεία θα ανέβουν η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας. Είναι μακρύς ο δρόμος».

Για το εμπάργκο και τα πλάνα στήριξης πρόσθεσε ότι, «κατά καιρούς οι περισσότερες αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα. Όπως και τις προηγούμενες περιόδους τα αντιμετωπίσουμε. Με το οικονομικό διάβημα είμαστε πίσω απ’ το στόχο μας και χρειαζόμαστε βοήθεια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Υπάρχει ενδιαφέρον και ευελπιστώ πως θα έχουμε περισσότερη στήριξη. Θα συνεχίσουν και τα δυο σχέδια γιατί στο sold out κυρίως είμαστε πίσω. Περιμένουμε περισσότερη ανταπόκριση και κάνω έκκληση στους οπαδούς να στηρίξουν».

Για την πιθανότητα μεταγραφών ο Νίκος Κουγιάλης ανέφερε πως, «αν θα γίνουν θα το αποφασίσει ο προπονητής. Αν κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση θα ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του στο βαθμό που μπορούμε. Δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής».

Δειτε Επισης

Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
«Οι διαιτητές πήραν όλες τις αποφάσεις κατά της Μίλαν»
Μένει άλλους δυο μήνες εκτός ο Σο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επτάρα η Ντόρτμουντ, πεντάρα η Μπαρτσελόνα-Τα αποτελέσματα του Champions League
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola