Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ διέψευσε τις φήμες περί εμπλοκής στην υπόθεση Επστάιν

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας των ονομάτων που είχαν σχέση με την υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, όμως αυτοκτόνησε το 2019 στη φυλακή πριν δικαστεί.

Μεταξύ αυτών των περίπου 150 ως 180 ονομάτων -τα οποία έχουν προκύψει από γύρω στις χίλιες σελίδες δικαστικών εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη του Μανχάταν- περιλαμβάνονται αυτά των πρώην προέδρων Μπιλ Κλίντον (Δημοκρατικός, 1993-2001) και Ντόναλντ Τραμπ (Ρεπουμπλικάνος, 2017-2021), αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε παράνομη ή επιλήψιμη συμπεριφορά εκ μέρους τους.

Ο ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλοτε παίκτης της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον Οντόι, τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με το θέμα, καθώς το όνομα του 23χρονου ήταν συνεχώς μέσα σε fake λίστες αγγλικών λογαριασμών στα social media. Μετά τη διαρροή των επίσημων εγγράφων, ο Οντόι θέλησε να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες, ζητώντας να μην αναφερθεί ποτέ ξανά το όνομα του, καθώς τόνισε ότι ο ίδιος ήταν ακόμα παιδί όταν ο Τζέφρι Επστάιν προχωρούσε στις εμετικές πράξεις του.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Το άξιζε και το σήκωσε μέσα στην αιώνια αντίπαλο-Πρωταθλήτρια ξανά η κυρίαρχη Μπάρτσα
Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν