«Ο κ. Σα Πίντο είναι στους εφτά ουρανούς, η επιμονή δείχνει τη δουλειά του»

Στον Ρικάρντο Σα Πίντο και τη δουλειά του στον Αρχάγγελο αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο Ζοζέ Ντομίνγκεζ, μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς σήμερα μετά τα όσα είχαν γίνει στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε κάποιο άγχος στην αρχή. Ο διαιτητής ίσως σταματούσε λίγο περισσότερο το παιχνίδι και έσπαζε ο ρυθμός. Στο δεύτερο ημίχρονο κάτι έπρεπε να αλλάξουμε. Βάλαμε τον Δώνη και προσθέσαμε ταχύτητα, ενώ μετακινήσαμε τον Μαρκίνιος στο χώρο του κέντρου που είναι πολύ καλός με τη μπάλα και μπορούσε να απορροφήσει την πρώτη πίεση του αντιπάλου. Λίγο πριν το τέρμα αλλάξαμε και το σύστημα, και είναι σίγουρα μια νίκη που μας χαροποιεί πολύ. Ο κ. Σα Πίντο είναι στους εφτά ουρανούς και συνεχίζουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στην Cablenet ο βοηθός του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέχεια ανέφερε πως, «η επιμονή της ομάδας δείχνει τη δουλειά που κάνει ο Ρικάρντο Σα Πίντο και στο πνευματικό κομμάτι. Η ομάδα διαθέτει παίκτες με χαρακτήρα. Έχουν τον χαρακτήρα να μην επηρεάζονται από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας και να επικεντρώνονται στο αγωνιστικό. Είναι η νοοτροπία του Σα Πίντο αυτή και η ομάδα παλεύει στα 90 λεπτά και πολλές φορές στα 100 αν χρειαστεί. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν τα καταφέραμε έτσι όπως εξελίχθηκε, όμως σήμερα τα καταφέραμε. Ιδιαίτερα και εδώ στο ΓΣΠ που γίνεται καμίνι είναι πέρα για πέρα σημαντικό».

Δειτε Επισης

Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan