BINTEO: Όμορφη κίνηση από τον Μπέλιγχαμ-Έδωσε την κουβέρτα του σε ball boy που κρύωνε

Πολύ όμορφη κίνηση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αραντίνα από τον Τζοουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος είδε ένα ball boy να κρυώνει και του έδωσε την κουβέρτα του.

Κερδίζει εγκωμιαστικά σχόλια και όταν δεν αγωνίζεται ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Παρότι παρακολούθησε ολόκληρη την αναμέτρηση της ομάδας του με την ερασιτεχνική Αραντίνα για το Copa Del Rey από τον πάγκο, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να τραβήξει ξανά τα βλέμματα πάνω του, με μια πολύ όμορφη κίνησή του.

Βλέποντας ένα ball boy των γηπεδούχων να τρέμει από το κρύο, με την θερμοκρασία την ώρα του αγώνα να φτάνει μέχρι βαθμούς υπό του μηδενός, ο άσος της «βασίλισσας» πήγε προς το μέρος του και του έδωσε την κουβέρτα του για να σκεπαστεί!

Δειτε Επισης

Νέα μεγάλη γκέλα για τη Φόρεστ, μυαλό μόνο για τελικό οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Ιστορικός Εμπαπέ, ούτε ο Ντι Στέφανο δεν το είχε κατάφερει με τη Ρεάλ!
Δεκάδες τραυματίες στους πανηγυρισμούς για την άνοδο του Αμβούργου-Ένα άτομο σοβατά
Κέιν: Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής, χρειάστηκε πολύς καιρός για να το κατακτήσω
Αντρές Ινιέστα: Μια ήρεμη δύναμη που δεν ζήτησε τίποτα και τα πήρε όλα
Με Γκιουλέρ στην 11άδα η Ρεάλ, με συνταγή Μιλάνο η Μπαρτσελόνα
BINTEO: Οργή των οπαδών της Σεβίλλης-Έσπασαν την πύλη και προσπάθησαν να εισβάλουν στο προπονητικό
Ο Βινίσιους υπογράφει νέο χρυσό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Οι Πορτογάλοι υποκλίνονται στον Παυλίδη μετά την ασίστ της χρονιάς-«Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
BINTEO: Κάηκε το Volksparkstadion για την άνοδο του Αμβούργου στην Bundesliga μετά από έπτά χρόνια