Αγχώθηκε, αλλά έκανε το 2Χ2 με υπογραφή Σπόραρ ο Παναθηναϊκός κα περιμένει τα ντέρμπι

Δυσκολεύτηκε αλλά… έκανε την δουλειά ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-1 του σκληροτράχηλου Παναιτωλικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το «τριφύλλι» δεν έπιασε την απόδοση άλλων παιχνιδιών του, όντας καλά μπλοκαρισμένο από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, είχε πάντως τις φάσεις για να κερδίσει πιο εύκολα από ότι το έκανε.

Τελικά, χρειάστηκε να έρθει ο Σπόραρ από τον πάγκο και με δύο γκολ στο 51’ και στο 89’ να «λυτρώσει» την ομάδα του, προτού ο Σενγκέλια με ωραίο τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός έκανε το 2x2, έφτασε τους 40 βαθμούς και πέρασε ξανά μόνος πρώτος, εν αναμονή και των δύο σημερινών ντέρμπι που έπονται χρονικά. Την ώρα που ο Παναιτωλικός παρέμεινε στους 14 πόντους, όντας στην 11η θέση του πίνακα.

Δειτε Επισης

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!
Πένθος και στη Serie A για τον Πάπα Φραγκίσκο–Αναβλήθηκε η αγωνιστική
ΑΕΚ: Λαβωμένη, πιεσμένη και αναγκασμένη να βγάλει αντίδραση
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Γαλλική Ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν-Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν σεβασμό»
Ολυμπιακός: Τα νέα… αστεράκια που ανεβάζει στην πρώτη ομάδα ο Μεντιλίμπαρ
Νέο δημοσίευμα: «Ο Αντσελότι είναι έτοιμος για τη Βραζιλία»
Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν νέα ζημιά στην Μίλαν