Η νέα ζωή του Ολιβιέ Ζιρού στο Λος Άντζελες και η νοσταλγία για το Μιλάνο

Στα 38 του χρόνια, κι αφού είδε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (που είναι πλέον το «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μίλαν) δεν τον υπολόγιζε, αποφάσισε να φύγει από την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS για λογαριασμό των Los Angeles FC.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, με θητεία σε Μονπελιέ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Μίλαν, μίλησε στη Gazzetta Dello Sport για τη νέα του ζωή και παραδέχθηκε ότι του λείπουν «τα πάντα όλα» από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και κυρίως η αγαπημένη του Μίλαν, αφήνοντας και τη σπόντα για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

«Είμαι χαρούμενος στο Λος Άντζελες, αλλά είναι αδύνατο να ξεχάσω τη Μίλαν. Στην MLS νιώθεις ότι είσαι μέρος ενός πρότζεκτ που αναπτύσσεται, αλλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, η Μίλαν, η μοναδική ατμόσφαιρα του Σαν Σίρο, η ζεστασιά των φιλάθλων, το Μιλανέλο και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί... Αδύνατο να τα ξεχάσω. Άφησα πίσω μια οικογένεια», είπε ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε την πρώτη του κούπα με τη νέα του ομάδα (US Open Cup).

Αν και απολαμβάνει ότι μπορεί να κυκλοφορεί άνετα ως... τουρίστας στην πόλη των αγγέλων, δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη ποδοσφαιρική πραγματικότητα που τον θέλει να πηγαίνει μόνος του στο γήπεδο, να μη μένει σε ξενοδοχείο στα εντός έδρας ματς και τα πολύωρα ταξίδια για τους εκτός έδρας αγώνες...

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ιμπραΐμοβιτς και την ατάκα του Σουηδού 'εγώ είμαι το αφεντικό'...

«Και πού είναι η είδηση; Ο Ιμπρα είναι Ιμπρα, ακόμα και ως διοικητικό στέλεχος. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και ειδικά τη Μίλαν. Αν επιλέξεις τον Ζλάταν, πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη και να του παρέχεις πλήρη ελευθερία. Αν είχα την ευκαιρία να δουλέψω στη Μίλαν, θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Αλλά δεν θέλω προβλήματα με τον φίλο μου τον Ιμπρα, ε; Θα είμαι πάντα μεγάλος οπαδός των Ροσονέρι».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο στον Τσουαμενί
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε την επιστροφή του στις προπονήσεις με την Αλ Χιλάλ
Η νέα ζωή του Ολιβιέ Ζιρού στο Λος Άντζελες και η νοσταλγία για το Μιλάνο
«Καμπάνα» έξι μηνών της FIFA στον Σαμουέλ Ετό
Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης, στο 1-1 το Ατλέτικο - Ρεάλ
Μυθική Τότεναμ έριξε τρία γκολ στη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ-Παραπαίουν οι Κόκκινοι Διάβολοι
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Μέσι-Εξύβρισε χυδαία τον διαιτητή
Ανίκητος ο Διούδης-Απέκρουσε δύο πέναλτι στην Τουρκία
Αμυντικός έσωσε σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή αλά Karate Kid
Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Λέμαν-Συνελήφθη μεθυσμένος, καταδικάστηκε και τώρα... χωρίζει