Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα-Τιμωρήθηκε για ένα μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον αραβικό ποδοσφαιρικό κόσμο, με τον Ιταλό διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έντονης διαμάχης.

Ο Μαρέσκα, που αντικαταστάθηκε, θυμίζουμε, στο Άρης-Ολυμπιακός φέτος από τον συμπατριώτη του Λούκα Παϊρέτο, ενώ πέρυσι είχε σφυρίξει στο επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που διεκόπη με την κροτίδα στον Χουάνκαρ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγώνες της Serie A, μετά από καταγγελία ότι απείλησε παίκτη κατά τη διάρκεια αγώνα στο Κουβέιτ.

Απειλή για φόνο στο γήπεδο

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Αλ Αραμπί με την Κουβέιτ SC, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Al-Sadaqua Walsalam. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ του Μαρέσκα και του παίκτη της Αλ Αραμπί, Καλέντ Αλ Μουρσέντ. Σύμφωνα με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή, ο Ιταλός διαιτητής τού είπε στα αγγλικά: «Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσω».

Αντιδράσεις και έρευνα

Η δήλωση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον παίκτη να απευθύνεται αμέσως στους μάνατζέρ του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τις τοπικές αρχές για να καταθέσουν επίσημη καταγγελία. Από την πλευρά του, ο Φάμπιο Μαρέσκα υποστήριξε ότι η φράση του παρερμηνεύτηκε και πως είχε πρόθεση να κάνει αστείο με τον παίκτη, ο οποίος τον είχε ρίξει κάτω στον αγωνιστικό χώρο.

Διαστάσεις και συνέπειες

Η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις τόσο στο Κουβέιτ όσο και στην Ιταλία. Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσπαθεί να προστατεύσει τον Μαρέσκα από τυχόν ποινικές συνέπειες στο εξωτερικό, καθώς και να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με την ομοσπονδία του Κουβέιτ. Παράλληλα, ο Μαρέσκα αντικαταστάθηκε από τη θέση του 4ου διαιτητή στον σημερινό αγώνα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Αϊντχόφεν, από τον Ιταλό διαιτητή Ντανιέλε Ντοβέρι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα-Τιμωρήθηκε για ένα μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη
ΒΙΝΤΕΟ: Ποδοσφαιριστής «πέταξε» στον αέρα και έδιωξε σίγουρο γκολ-Έφτασε το πόδι του στο οριζόντιο δοκάρι
ΒΙΝΤΕΟ: Η διαιτητής που παράτησε το ποδόσφαιρο για να γίνει μοντέλο
Στον «αέρα» ο Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα
Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο στον Τσουαμενί
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε την επιστροφή του στις προπονήσεις με την Αλ Χιλάλ
Η νέα ζωή του Ολιβιέ Ζιρού στο Λος Άντζελες και η νοσταλγία για το Μιλάνο
«Καμπάνα» έξι μηνών της FIFA στον Σαμουέλ Ετό
Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης, στο 1-1 το Ατλέτικο - Ρεάλ
Μυθική Τότεναμ έριξε τρία γκολ στη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ-Παραπαίουν οι Κόκκινοι Διάβολοι