Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο

Με αντίπαλο τη Γαλλία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας και θα αρχίσει στις 19:30 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet Sports 1.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 και θα είναι ο τελευταίος της ομάδας στην Κύπρο.

Κόντρα στην ομάδα που φιλοδοξεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να πάρει εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης, η Εθνική θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Κέρκεζ που θα επανέλθει στο εκτός έδρας φινάλε με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη στις 15 Οκτωβρίου. 

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κωνσταντίνου Μακρίδη βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Παναγιώτης Κυριάκου, Θεόδωρος Κουτσού, Δημήτρης Στυλιανίδης (τερματοφύλακες), Κύπρος Νεοφύτου, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Γιάννης Σατσιάς, Παναγιώτης Καττιρτζής, Νέαρχος Ζήνωνος, Γιώργος Νικόλας Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Φώτης Κοτσώνης, Ευάγγελος Ανδρέου, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Γιώργος Βίκτωρος, Δημήτριος Σπυριδάκης, Παναγιώτης Ανδρέου, Νικόλας Κούτσακος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Σιήκκης, Ευαγόρας Αντωνίου, Αντόνιο Φώτη, Στραχίνια Κέρκεζ, Χάρι Τόμας Μιλς.

Το σημερινό πρόγραμμα στον όμιλο περιλαμβάνει επίσης την αναμέτρηση Αυστρία - Σλοβενία. Την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Βοσνία / Ερζεγοβίνη - Κύπρος και Γαλλία - Αυστρία.

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR