Απαρηγόρητος ο Χέντερσον: Καθόταν μόνος στην ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ

O Ντιν Χέντερσον υπήρξε συμπαίκτης του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατά την ενός λεπτού σιγή, στεκόταν μόνος και ιδιαίτερα στεναχωρημένος μακριά από τους συμπαίκτες του.

Το υπό κανονικές συνθήκες επικό διπλό που έκανε η Εθνική μας ομάδα στο Γουέμπλεϊ, επισκιάστηκε από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.

Το «φευγιό» του συγκλόνισε τους Έλληνες, αλλά και τους Άγγλους, καθώς και ο ίδιος ήταν κατά το ήμισυ και από τις δυο χώρες.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, έγινε το ελάχιστο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, κατά την οποία η σιωπή ήταν εκκωφαντική.

Ο Ντιν Χέντερσον που υπήρξε συμπαίκτης του Μπάλντοκ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απομακρύνθηκε εκέινη τη στιγμή από όλους τους υπόλοιπους στον αγγλικό πάγκο και στάθηκε μόνος του, ιδιαίτερα στεναχωρημένος και λυπημένος από τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη του.

Δειτε Επισης

Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός
«Πρώτος ο Μουζακίτης στην ψηφοφορία για Golden Boy Web»!
«Ο Άρης επιμένει για τον Βίκτορ Καρβάλιο»