Κιλιάν Μπαπέ: Έγινε... τσακωτός σε νυχτερινό κλαμπ της Στοκχόλμης, όσο παιζόταν το Ισραήλ - Γαλλία

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κιλιάν Μπαπέ να βγαίνει από νυχτερινό κέντρο της Στοκχόλμης, όσο το Ισραήλ - Γαλλία βρισκόταν σε εξέλιξη και εν μέσω αντιδράσεων για την αποχή του από την αποστολή των Μπλε.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Nations League, αλλά έπαιξε κανονικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που προκάλεσε έντονη συζήτηση και αντιδράσεις.

Τη Δευτέρα, ο Ντεσάν προσπάθησε να κατευνάσει την κατάσταση με μια δήλωση, τονίζοντας πως «τα συμφέροντα των συλλόγων και των εθνικών ομάδων συχνά συγκρούονται», προσθέτοντας ότι «ο εργοδότης του παίκτη είναι ο σύλλογος, όχι η ομοσπονδία». Παρ' όλα αυτά, πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι ο Μπαπέ έδωσε σκόπιμα προτεραιότητα στη Βασίλισσα.

Ενώ οι Τρικολόρ αντιμετώπιζαν το Ισραήλ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Nations League, ο Γάλλος φορ των Μαδριλένων δεν είχε δώσει το «παρών». Παρά την απουσία του, ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media. Ωστόσο, την ίδια στιγμή που η Γαλλία κέρδιζε 4-1, τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι ο αρχηγός των Μπλε βρισκόταν στη Στοκχόλμη για διασκέδαση.

Ο 25χρονος επιθετικός εθεάθη σε εστιατόριο και αργότερα σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Αυτή η έξοδος, ξεσήκωσε μία «θύελλα» αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θεωρητικά θα έπρεπε να αναρρώνει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που υπέστη.

Δειτε Επισης

Κιλιάν Μπαπέ: Έγινε... τσακωτός σε νυχτερινό κλαμπ της Στοκχόλμης, όσο παιζόταν το Ισραήλ - Γαλλία
Πήγε... καλά η πρόβλεψη του Σίρερ - «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, εύκολη νίκη»
Φίλαθλοι της Σέφιλντ αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο της ομάδας στη μνήμη του Μπάλντοκ
Ζιντάν για Ινιέστα: Αγαπάμε το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτών των παικτών
Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds
Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για ψυχολογική βία από τη σύζυγο του
Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες