Πρίντεζης: «Σκεφτόμουν τον πατέρα μου – Είχα πάντα μήνυμά του όταν τελείωνε ένας αγώνας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έζησε ένα «κινηματογραφικό» βράδυ την ημέρα που αποσύρθηκε η φανέλα του, καθώς εκτός από την αποθέωση που γνώρισε, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού και έκρινε και μάλιστα με «πεταχτάρι» το φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Πρίντεζης μίλησε για την υποστήριξη του πατέρα του, για την προπονητική, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε η κόρη του στο να αγωνιστεί για μία τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν πολλά πράγματα από την ενεργό δράση. Έκλεισε ο κύκλος. Καλό είναι να ξέρεις πότε σταματάς. Δεν μπορούσα να παίξω άλλο και σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν και προβλήματα. Καλό είναι όποτε το καταλαβαίνεις να σταματάς και να μη κουράζεις και τους γύρω σου», ανέφερε αρχικά.

Για τη σύζυγο του: «Η Στέλλα είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να ακούει καλά λόγια, ειδικά δημόσια. Ντρέπεται πολύ στη κάμερα. Γνωρίζει καλύτερα από μένα πόσο σημαντική είναι για μένα και πόσο με έχει βοηθήσει η όλη καθημερινότητα μαζί της. Να με αποφορτίζει, να μοιραζόμαστε πράγματα, να υπάρχει σεβασμός, μια κοινή γραμμή, αγάπη και να πορευόμαστε μαζί όχι μόνο στα εύκολα ή στα δύσκολα, αλλά σε όλα»

Για τον πατέρα του: «Σε όλους τους αγώνες σκεφτόμουν τον πατέρα μου. Γιατί πάντα ήξερα ότι θα έχω ένα μήνυμα του με το που τελείωνε το παιχνίδι. Όταν ήμουν καλός μου έλεγε να κρατήσω χαμηλό προφίλ και να συνεχίσω να κάνω και άλλα πράγματα ή ότι δεν ήμουν όσο καλός όσο νόμιζα.

Και όταν δεν ήμουν καλός μου έλεγε αυτό που χρειαζόμουν για να με βοηθήσει και να μου δώσει κουράγιο. Ήταν ο άνθρωπος μου. Η μάνα είναι μάνα σίγουρα, με έχει βοηθήσει στα πάντα, απλά ο πατέρας ήταν δίπλα μου σε ένα άλλο κομμάτι, πιο φιλικό αλλά πάντα με σεβασμό και πάντα σεβόμενος αυτό που έκανα, το παιχνίδι μου και τη δικιά μου προσωπικότητα».

Για την ενδεχόμενη ενασχόληση με την προπονητική: «Αρχίζει να περνάει σιγά σιγά από το μυαλό μου. Όμως ο αθλητής μετά από 22 χρόνια επαγγελματικής καριέρας θεωρώ σωστό ότι πρέπει να αποστασιοποιηθεί λίγο και να επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Να φύγει εντελώς ο παίκτης από μέσα σου και να δεις ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα ούτως ώστε αν πατήσει το κουμπί και γυρίσεις να πεις ότι το κάνεις με το ίδιο κίνητρο, τον ίδιο ζήλο, δουλειά και όρεξη για να πετύχεις».

Δειτε Επισης

Η ΑΕΛ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Futsal
Πρίντεζης: «Σκεφτόμουν τον πατέρα μου – Είχα πάντα μήνυμά του όταν τελείωνε ένας αγώνας»
Euroleague: Να μπουν με το... δεξί στη «διαβολοβδομάδα» θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στο κόσμο ο Τεντόγλου
Ξεκινά διερεύνηση για τη δηλητηρίαση της Εθνικής Πόλο Κ15 το Υπουργείου Υγείας
Την 7η θέση στο Βέλγιο κατέκτησε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής
Δηλητηριάστηκαν παιδιά της Εθνικής Πόλο Κ15-Ρίχνει το μπαλάκι στην Ομοσπονδία Κολύμβησης
Με το δεξί ο Κεραυνός στο νέο πρωτάθλημα-Έριξε εκατοστάρα στην ΕΘΑ
«Δεν τον δάγκωσα, το να πιάσεις κάποιον από το λαιμό δεν έχει θέση στο μπάσκετ»
«Θύμισε αθλητή ΜΜΑ ο Μαντοβάνη, απαιτούμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά»