Η Ρεάλ αφαίρεσε τον Εμπαπέ από διαφημιστική καμπάνια εν μέσω δημοσιευμάτων για εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ, έχει αφαιρεθεί από μια διαφημιστική φωτογραφία για τον σύλλογο, με μια φωτογραφία του που ενώ αρχικά μετείχε, στη συνέχεια μονταρίστηκε χωρίς πλέον να φαίνεται ο Γάλλος άσος όπως φαίνεται από ανάρτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγείροντας ερωτηματικά.

Όπως αναφέρει το Get French Football News, επικαλούμενο το σουηδικό Aftonbladet, η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε πραγματικά να είναι χειρότερη για τον Εμπαπέ, καθώς η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για έναν φερόμενο βιασμό που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε πρόσφατα ο παίκτης, αν και ο ίδιος δεν έχει γίνει αντικείμενο άμεσων καταγγελιών.

Ο Εμπαπέ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και μια μεγάλη μεταγραφή για τους «Μερένχες» αυτό το καλοκαίρι, που ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια από τις πιο συναρπαστικές συμφωνίες ολόκληρης της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα δεν φαίνεται να είναι και πολύ καλή για τον Εμπαπέ, αν και ο πρώην παίκτης της PSG βγήκε δημοσίως για να διαψεύσει ως fake news κάποιες από τις εικασίες που τον αφορούν.

Μπορεί, σε αυτή την περίπτωση, η απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη εικόνα να σχετίζεται με κάτι άλλο, αλλά αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί που θα αναρωτιούνται τι συμβαίνει και θα ελπίζουν σε κάποια εξήγηση το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με το French Football News, υπάρχει κάποια υπόνοια ότι ο ίδιος ο Εμπαπέ μπορεί να πιστεύει ότι η PSG βρίσκεται πίσω από κάποιες από αυτές τις ιστορίες που κυκλοφορούν, με τον 25χρονο να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην ομάδα του από τότε που έφυγε από το «Parc des Princes».

Πηγή: yahoosports/ertnews

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον Εμπαπέ από διαφημιστική καμπάνια εν μέσω δημοσιευμάτων για εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού
Συγκλονίζει ο Λουίς Ενρίκε για την κόρη του-«Έζησε μαζί μας εννέα υπέροχα χρόνια»
Πρόεδρος της Λα Λίγκα στον Ινφαντίνο: «Αποσύρετε αυτό το παγκόσμιο Κύπελλο τώρα»
Ο Φέργκιουσον αποχωρεί από παγκόσμιος πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι πέντε προοπτικές του Πεπ Γκουαρντιόλα
Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα της και ο Φρίμπονγκ
Μπόκα Τζούνιορς: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκάγκο
Έγραψαν ιστορία οι Μαλντίνι στην Ιταλία
Πορτογαλία: Η ατάκα του Ρονάλντο έφερε αντιδράσεις
Μαρσέιγ: Ξεκίνησε επαφές με τον Αρτούρ Μέλο